• BIST 9530.47
  • Altın 2475.879
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.818
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Marka İtibarını En Çok Artıran Elektronik Perakende Şirketi Bimeks Oldu

Marka İtibarını En Çok Artıran Elektronik Perakende Şirketi Bimeks Oldu
Marketing Türkiye'nin "2015 Yılı İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırması sonuçlandı.

Marketing Türkiye'nin "2015 Yılı İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırması sonuçlandı. Raffles İstanbul Zorlu Center'da yapılan "Bütünleşik Pazarlama Ödülleri (The One Awards)" töreninde, Bimeks "marka itibarını en çok artıran elektronik perakendecisi " ödülünü aldı.

Marketing Türkiye'nin her yıl yaptığı ve şirketlerin pazarlama iletişimleri ile markalarının itibarlarını ne ölçüde yükselttiklerini değerlendiren "Bütünleşik Pazarlama Ödülleri (The One Awards)" için, 12 şehirde bin 200 tüketici ile görüşüldü. Akademetre tarafından yapılan araştırma sonucunda, sektörlerinde marka itibarlarını en çok artıran şirketler belirlendi. Markaların yıl içindeki pazarlama başarıları da bu değerlendirmeye dahil edilerek ödül alacak firmalar tespit edildi.

"ALDIĞIMIZ EN ANLAMLI VE DEĞERLİ ÖDÜLLERDEN BİRİ"

Elektronik Market kategorisinde ödül alan Bimeks'in ödülünü Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray adına alan İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, bu ödülün aldıkları ilk ödül olmadığını ama şirketin aldığı en anlamlı ve değerli ödüllerden biri olduğunu söyledi. Pazarlama ve İletişim konusunda 2015 yılı içinde başlatılan projelerin sonuçlarını almaya başladıklarını ifade eden Mustafa Selçuk, ödülü bin 600 kişilik Bimeks ailesi adına aldığını söyledi. Ödül töreninde, Bimeks Pazarlama Direktörü İbrahim Öngün ve Kurumsal İletişim Yetkilisi Seher Tiryaki de başarı sertifikalarını aldılar.

Bimeks yıl boyunca yaptığı pazarlama kampanyaları ve yılın son çeyreğinde yaptığı yeni pazarlama iletişim lansmanı ile önemli bir farkındalık artışı sağlamıştı. "Bi Bimekse Sor" anafikri ile oluşturulan yeni iletişim kampanyasıyla, birçok mecrada eş zamanlı olarak, Bimeks'in servis ve ürünlerinin tüketiciyle buluşması sağlandı. Firma, 58 şehirde ve Kıbrıs'ta 140 mağazası ve internet sitesi üzerinden on binlerce çeşit ürünü müşterileriyle buluşturuyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim