• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Marka İlçeler Konseptinde Son Süreç

Marka İlçeler Konseptinde Son Süreç
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Pazaryolu'nun tarım ve doğa merkezli turizm sektörü alanında marka ilçe olması yolunda, barındırdığı değer...

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Pazaryolu'nun tarım ve doğa merkezli turizm sektörü alanında marka ilçe olması yolunda, barındırdığı değer ve potansiyeli ekonomiye kazandırmaya kararlı olduklarını belirtti.

MARKA İLÇELER KONSEPTİ

Seçimler sürecinde AK Parti programı çerçevesinde vurguladığı "Marka ilçeler" konseptinin hayata geçirilmesi için, ilgili bakanlıklar bazında alt yapı çalışmaları yapıldığı, üretilen projelerin uygulamaya sokulmasıyla birlikte markalaşma sürecinin başlayacağını kaydeden Milletvekili Aydemir, "AK Partiyi diğer siyasi partilerden ayıran temel özellik, "Söz verdik mi tutarız" ilkesidir. AK Dava'da popülizm yok, AK Dava'da çözüm odaklı hizmet anlayışı vardır. İlçelerimizin gerek ekonomik ve gerekse sosyal boyuttaki özelliklerini öne çıkararak, bu alanları birer ilgi odağı ve ekonomik kazınım merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Beşeri ve iktisadi imkan ve kabiliyetlerimiz markalaşma öngörüsüyle katma değere dönüşecek, çevreden merkeze doğru gerçekleştirilecek bu atılımlarla ilçelerimiz, sakinlerini yerinde istihdam eden ekonomik güce erişecektir." dedi.

İSTİŞARE ZİYARETİ

Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan ile Pazaryolu AK Parti Teşkilatı üyeleriyle istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, ilçenin sosyal ve ekonomik önceliklerinin belirlenmesi için Pazaryolu ortak aklını harekete geçirecek görüşmelere ağırlık verdiklerini söyledi.

Pazaryolu ilçesinin, sahip olduğu dinamikleriyle kendisine yeten bir ilçe konumunda bulunduğunu, mevcut ekonomik değerlerin emek yoğun bazlı ekonomi projeleriyle katma değer üretir hale getirileceğini söyleyen Milletvekili Aydemir, "Çoruh Havzasında Pazaryolu Markası oluşturmaya kararlıyız" dedi.

Milletvekili Aydemir, AK Parti ilçe yönetimiyle gerçekleştirdiği istişarenin ardından, esnafı ziyaret etti, ilçe halkıyla görüşerek beklenti ve taleplerini dinledi.

Marka İlçeler Konseptinde Son Süreç

Marka İlçeler Konseptinde Son Süreç

Marka İlçeler Konseptinde Son Süreç

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim