• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki
Mersin'de, doğu ve güneydoğudaki olayları bahane ederek çeşitli sendikalar tarafından düzenlenen eylemde, polis müdürünün yanına gelen Mardinli yaşlı...

Mersin'de, doğu ve güneydoğudaki olayları bahane ederek çeşitli sendikalar tarafından düzenlenen eylemde, polis müdürünün yanına gelen Mardinli yaşlı bir adam tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven yaşlı adam, "Allah Recep Tayyip Erdoğan'ı gönderdi, Türkiye ilerledi. Ben ona kurban olurum" dedi.

KESK, DİSK ve TMMOB öncülüğünde bir araya gelen Mersin'deki bazı sendikalar, doğu ve güneydoğudaki olayları bahane ederek 1 günlük iş bırakma eylemi ve yürüyüş düzenledi. İstiklal Caddesi üzerindeki Özgür Çocuk Parkı önünde toplanarak AK Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı'na yürümek isteyen gruba, çevik kuvvet ve zırhlı araçlarla önlem alan polis tarafından izin verilmedi. Yapılan görüşmeler sonrası grubun, Atatürk Caddesi üzerindeki Atatürkevi önüne kadar gitmesine müsaade edildi.

Sloganlar eşliğinde Atatürk Caddesi girişine kadar yürüyen grup, burada yapılan basın açıklamasına katıldı. Emek ve Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Kenan Hazar, burada yaptığı açıklamada, ülkenin aydınları, memurları, doktorları, mühendisleri ve işçileri olarak barış istediklerini söyledi. Çocukların, birbirinin katili olmasını istemediklerini kaydeden Hazar, ölen herkesin bu ülkenin çocuğu olduğunu belirtti.

MARDİNLİ YAŞLI ADAMDAN EYLEMCİLERE TEPKİ

Kenan Hazar'ın açıklama yaptığı sırada eylemi takip eden polis müdürünün yanına gelen Mardinli yaşlı bir adam, eylemcilere tepki gösterdi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı övdü. Yaşlı adam, "Allah Recep Tayyip Erdoğan'ı gönderdi, Türkiye ilerledi. Ben ona kurban olurum. Onun gibisi dünyaya gelmedi ve gelmeyecek. Bütün dünya devletleri Türkiye'yi seviyor, alışveriş yapmak istiyor. Türk bayrağı hep ileride olacak. Bunlar onu anlamıyor ama Allah biliyor" dedi.

Eylem, yapılan basın açıklamasının ardından sona erdi.

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki

Mardinli Yaşlı Adamdan Eylemcilere Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim