• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Mardin’li Öğrenciler Çaycuma Halkına Teşekkür Ettiler

Mardin’li Öğrenciler Çaycuma Halkına Teşekkür Ettiler
Çaycuma Belediyesi'nin aracılığı ile Çaycuma halkının, Mardin'in Derik ilçesine uzattığı dost eli Meşeli İlkokulu'nda okuyan çocukların yüzünü...

Çaycuma Belediyesi'nin aracılığı ile Çaycuma halkının, Mardin'in Derik ilçesine uzattığı dost eli Meşeli İlkokulu'nda okuyan çocukların yüzünü güldürdü.

Gelen yardımlardan yararlanan çocuklar Çaycuma halkına teşekkür etti. Derik İlçesi Meşeli İlkokulunda görev yapan Çaycumalı Öğretmen Esem Esen, ihtiyaçlı durumda olan öğrencileri için Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'dan yardım istedi. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden Başkan Kantarcı'ya ulaşan Esen'in ilettiği ihtiyaç listesi, kısa sürede içinde Çaycuma esnafından tedarik edilerek kendisine yollandı. Gönderilen kolilerde dizüstü bilgisayarlar, ayakkabılar, defterler, çeşitli giyim eşyası ve kırtasiye malzemeleri bulunuyordu. Gelen yardımların öğrencilerine dağıtım sırasında Çaycumalıları mutlu edecek görüntüler ortaya çıktı. Çocuklar, "Zonguldak Çaycuma'ya teşekkür ederiz" yazan yazı tahtasının önünde çektirdikleri fotoğraflarla Çaycumalılara teşekkür etti.

"BİZİ BUNDAN DAHA ÇOK MUTLU EDECEK BİR ŞEY OLAMAZ"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkan Bülent Kantarcı, "Çok uzaklarda görev yapan bir hemşehrimizin çağrısına verdiğimiz yanıt, bize, gülen çocuk yüzleri olarak geri döndü. Bizi bundan daha çok mutlu edecek bir şey olamaz. Bu mutluluğu yaşatan Çaycuma halkına minnet doluyum. Yardımlarını esirgemeyen esnaf kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem az. İçinde yaşadığımız şu günlerde belki de en çok ihtiyacını olan dayanışma duygusunu bize anımsatan Esem kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Onun gibi idealist öğretmenler sayesinde ülkemizin birlik ve beraberliğinin teminat altında olduğuna inanıyorum" dedi.

Mardin’li Öğrenciler Çaycuma Halkına Teşekkür Ettiler

Mardin’li Öğrenciler Çaycuma Halkına Teşekkür Ettiler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim