• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği
Bingöl'de 5 yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup...

Bingöl'de 5 yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı onuruna veda yemeği verildi. Öğretmenevi'nde düzenlenen programa, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, vali yardımcıları, eğitim camiası ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri katıldı.

Programda yaptığı konuşmada Bingöl'de 5 yıl görev yaptığını anımsatan Sarı, "Bingöl insanıyla, doğasıyla, kültürüyle, örfüyle, adediyle mükemmel bir şehir. Görev sürecim boyunca gitmediğim, ulaşmadığım öğretmen arkadaşım kalmadı. 5 yıl boyunca gerek temsil ettiğim kurumumun gerekse diğer kurum amirlerimizle çok güzel diyalog içerisinde olduk. Siyasilerimiz, valilerimiz, vali yardımcılarımız ve diğer kurumlarımızla çok güzel çalışmalar içerisinde olduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de 5 yıl boyunca bayrağı yere düşürmeden elimizden geldiğince hizmet etmeye gayret ettik. Şimdi de yeni arkadaşlarımız bu bayrağı teslim alacak" dedi.

Konuşmasında okul müdürlerine seslenen Sarı, "Değerler eğitimi projemiz var. Bu projemizde özellikle elinden ve dilinden zarar gelmeyen insan yetiştirmektir. Bu gençliği yetiştirmek için bu iş okul müdürlerimizin omuzundadır. Başlattığımız proje zarar görmeden daha iyi sonuçlar elde ederek devam eder" diye konuştu.

"BİNGÖL'ÜN DOKUSUYLA UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTI"

Sarı'nın Bingöl'ün dokusuyla uyumlu bir şekilde çalıştığını belirten Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ise, "Önemli olan ayrıldığınız yerden güzel eserler bırakarak ayrılmaktır. Yakup Sarı da her şeyden önce Bingöl'ün dokusuyla uyumlu bir insan olarak, buranın çocuklarını daha iyi bir noktaya taşımak için belli bir gayret etti ve aldığı noktadan daha iyi bir noktaya bıraktığını biliyoruz. Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün mesuliyet alanında olan okulların fiziki yapısını her vesileyle dile getiriyorum. Türkiye ortalamasının üzerinde bir noktayı yakalamış durumda. Derslik başına düşen öğrenci sayısı bakımından hem ortaokulda hem de lisede Türkiye ortalamasından daha iyi durumda. Eğitim kadrosuna bakıldığından uyumlu bir kadro oluşturulmuş ve bu kadro geleceğimiz olan çocuklarımızı daha iyi yetiştirmek, topluma daha yararlı hale getirmek için belli bir gayretin içerisindeler. Yakup Sarı'ya başarılarından dolayı teşekkür ediyorum, bundan sonra gideceği yerlerde başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum. Bingöllülerin adına teşekkür ediyorum, Allah yolunu bahtını açık etsin" şeklinde konuştu.

Vali Köşger, 5 yıllık görev süresince eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı Sarı'ya plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Mardin’e Atanan Milli Eğitim Müdürüne Veda Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim