• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Manisaspor’un Makukula’ya olan borcu için başlatılan yardım kampanyası

Manisaspor’un Makukula’ya olan borcu için başlatılan yardım kampanyası
TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında forma giyen Ariza Makukula'ya olan 6.5 milyon TL'lik borcu için sosyal medya üzerinden...

TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında forma giyen Ariza Makukula'ya olan 6.5 milyon TL'lik borcu için sosyal medya üzerinden başlatılan yardım kampanyası hakkında değerlendirmede bulunan MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, "Önce onlar bize desinler ki "biz buraya aitsiniz." Bizim oraya ait olduğumuzu göstersinler. Manisa'nın önemli bir değeri olan Manisaspor'a elbette yardımcı oluruz, destek de oluruz" dedi.

Dernek faaliyetlerini anlatmak üzere basın mensuplarıyla bir araya gelen Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu, bir gazetecinin Manisaspor'un Makukula'ya olan borcu için başlatılan yardım kampanyası hakkında düşüncelerinin sorulması üzerine değerlendirmelerde bulundu. Manisa'nın bir marka değeri olan Manisaspor için her zaman desteğe hazır olduklarını belirten Aloğlu, Manisaspor yönetiminin tavrını eleştirdi.

"Yönetimden geri dönüşüm alamadık"

Aloğlu, Manisa'nın önemli bir değeri olan Manisaspor'a destek vermek istediklerini ancak yönetimden bir türlü geri dönüşüm alamadıklarını açıkladı. MAGİDER yönetimi olarak bir sezon önce takıma ve sporculara destek olmak amacıyla Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'i aradığını ifade eden Aloğlu, "Abdullah Mergen'i bizzat kendim arayarak "Biz tesislere gelip futbolcularımızla destek ve moral amaçlı birlikte olmak istiyoruz" dedik. İlk faaliyetimiz buydu. Fakat geri dönüş sağlanmadı. Aradığımızda da; "Topçularımız, sporcularımız kampa girdiler" gibi bir cümleyle karşılaştık. Bizim oraya gideceğimiz 10 dakikaydı ama görüşemedik" dedi.

"Elimizden gelen her şeyi yaparız"

Manisaspor'a 11-12 sene hizmet etmiş, alt yapı sorumluluğunu üstlenmiş, iyi topçular yetiştirmiş ve Manisa'ya kazandırmış bir adamın oğlu olarak Manisaspor için dertlendiklerini ve kulübe üye olmak için de başvuruda bulunduğunu anlatan Aloğlu, 5-6 aydır telefonlarının açılmadığını iddia etti. Herkese aynı yakınlıkta ve uzaklıkta olduklarını ifade eden Aloğlu, "Ben oraya Ayberk Aloğlu olarak girmek istedim. Başka arkadaşlarla konuştuğumuzda onların da kaydedilmediğini öğrendik. Biz tabi ki Manisaspor için elimizden gelen her şeyi yaparız. Manisaspor gibi bir kıymetle, bir değerle, Manisa'nın reklamı olan bir isime tabi ki yardımcı olmak isteriz. Bizim zaten işimiz başımızdan aşkın, "gelin buyurun Manisaspor'a başkan olun" deseler olamayız. Kampanyaya katılmayı düşünüyoruz ama şu var. Önce onlar bize desinler ki "Siz buraya aitsiniz." Bizim oraya ait olduğumu göstersinler, biz tabi Manisa'nın önemli bir değeri olan Manisaspor'a elbette yardımcı da oluruz, destek de oluruz. Elimizden gelen her şeyi yaparız" diye konuştu.

"Bizim kapımız herkese açık"

Aloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Daha önce yanınıza gelip sizleri moral vermek isteyen bir toplumuz. Fakat demek ki moral yanına gitmekle, para vermekle olmuyormuş. Ona da dönüş sağlanmadı. O zaman bir dönüş sağlansaydı üye yapmayabilir ama o zaman dönüş sağlanmış olsaydı biz giderdik. Herhangi bir şekilde kampanyada beklemezdik. Biz bunları zaten zamanında spor kulüplerine destek olduk. Biz spora da destek veriyoruz. Ama bize oraya ait olduğumuzu göstersinler. Biz protokole gidip oturma taraftarı değiliz. Biz elimize bayrağı alır gerekirse en aşağıda koltuklarda değil, en önde tellerin önünde bayrak da sallamaya razıyız. Ama biz oraya ait olduğumuzu görelim. Bizim kapımız herkese açık."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim