• BIST 9551.63
  • Altın 2486.119
  • Dolar 32.5043
  • Euro 34.7936
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Manisa’nın Ulaşım Sorununu Çözecek Çalışma

Manisa’nın Ulaşım Sorununu Çözecek Çalışma
Manisa'nın ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehir merkezi-OSB-CBÜ Kampüs hattında hizmet...

Manisa'nın ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehir merkezi-OSB-CBÜ Kampüs hattında hizmet vermesi ön görülen troleybüs sistemi konusunda ilgili firma yetkilileriyle bir araya geldi.

Kent içi toplu ulaşımla ilgili attığı radikal adımlarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde hayata geçmesi planlanan troleybüs sistemi konusunda önemli mesafe kat etti. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa il genelinin ulaşım ana planlarını çıkaran firma yetkilileriyle bir araya gelerek, troleybüs sisteminin ön görülen güzergahlarıyla ilgili firma yetkililerinden brifing aldı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'ndaki toplantıya Başkan Ergün'ün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu ve firma yetkilileri katıldı.

TOPLU ULAŞIMI KAYIT ALTINDA OLAN 2-3 İLDEN BİRİ

Firma olarak Türkiye'de 22 büyükşehir belediyesini gezdiklerini ve toplu taşıma sistemi kayıt altına alınan büyükşehirleri incelediklerini ifade eden Mescioğlu firma yetkilileri, Manisa'nın bu işlemi yapan 2-3 ilden bir tanesi olduğunu belirttiler. Attıkları her adımın planlı olduğunu ve halkın yararına olması için çalıştıklarını vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, büyükşehir olan Manisa'nın ulaşımının da modern bir hale gelmesinin çabasında olduklarını ifade etti. İl genelinde yapılan ulaşım ana planlarının sunumunun yapıldığı toplantıda, hayata geçirilmesi planlanan troleybüs sisteminin güzergah noktaları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa’nın Ulaşım Sorununu Çözecek Çalışma

Manisa’nın Ulaşım Sorununu Çözecek Çalışma

Manisa’nın Ulaşım Sorununu Çözecek Çalışma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim