• BIST 9536.14
  • Altın 2474.489
  • Dolar 32.4754
  • Euro 34.5454
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sezonun son haftasında konuk ettiği Seramiksan'a 3-1 mağlup oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sezonun son haftasında konuk ettiği Seramiksan'a 3-1 mağlup oldu.

Türkiye Voleybol Bayanlar 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezonun son haftasında grupta zirvede yer alan Seramiksan'ı konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Genel Koordinatör Alparslan Ustamehmetoğlu, Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk Etiz, Fikri Yenigelen ve Ümit Atlı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı ile çok sayıda Manisalı sporsever izledi.

İLK SET YEŞİL-BEYAZLILARIN

Karşılaşmanın ilk seti oldukça çekişmeli geçti. Seramiksan'ın daha hızlı başladığı mücadelede, yeşil-beyazlılar üst üste bulduğu sayılarla sete ortak oldu. İki takımında zaman zaman öne geçtiği setin sonunda gülen taraf Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu. Ev sahibi ekip birinci seti 25-21 önde tamamladı,1-0.

MAÇA EŞİTLİK GELDİ

Mücadelenin ikinci setine konuk ekip daha etkili başladı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı seti, Seramiksan 21-25 önde tamamlayarak maça eşitliği getirdi,1-1.

SERAMİKSAN ÖNE GEÇTİ

Seramiksan etkili oyununu mücadelenin üçüncü setinde de sürdürdü. Bu seti de 15-25 kazanmasını bilen Seramiksan, maçta 1-2 önde geçti.

İKİ TAKIM AYAKTA ALKIŞLANDI

Karşılaşmanın dördüncü setini de 22-25 önde tamamlayan Seramiksan, maçı 1-3 kazandı. Bu sonuçla Seramiksan 71 puanla gurubu lider olarak tamamlarken, Manisa Büyükşehir Belediyespor da 52 puan ile grupta dördüncü sırada yer aldı. Maçın sonunda 1. lige yükselmek için play-off gurubunda oynamaya hak kazanan iki takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Seramiksanlı taraftarlar ayakta alkışladı.

"KEYİFLİ BİR MAÇ OLDU"

Karşılaşmanın ardından değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, "Oldukça keyifli bir karşılaşma oldu. Grupta zirvede yer alan rakibimiz ile sporseverlere seyir zevki yüksek bir maç izleme fırsatı sağladık. Önümüzdeki hafta play-off maçlarımız başlıyor. Bu anlamda sezon boyunca bizlere destek veren başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetimi ve Manisalı sporseverlere teşekkür ediyorum. Play-off gurubunda Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnşallah alacağımız sonuçlarla tüm Manisalıları mutlu edeceğiz" diye konuştu.

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a

Manisa’nın Sultanları El Ele Play-off’a

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim