• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Manisalıların Vazgeçilmez Adresi Oldu

Manisalıların Vazgeçilmez Adresi Oldu
Butik ve sağlıklı hamburger konsepti ve kendine özgü soslarıyla müdavimlerini oluşturan Ohannesburger'in Manisa şubesi kısa sürede Manisalılar'ın vazgeçilmez...

Butik ve sağlıklı hamburger konsepti ve kendine özgü soslarıyla müdavimlerini oluşturan Ohannesburger'in Manisa şubesi kısa sürede Manisalılar'ın vazgeçilmez lezzet adresleri arasına katıldı.

Franchise sistemiyle, İlknur Ünaleroğlu'nun Manisa Uncubozköy Kemal Ergün Caddesi'nde Manisalılar'ın hizmetine sunduğu Ohannes Burger, 3 ay gibi kısa bir sürede kendi müdavimlerini oluşturdu. Manisa'da şube açma fikrini ilk olarak kardeşinin kendisine teklif ettiğini, Ohannesburger'in hamburgelerini ve soslarını denedikten sonra hemen şube açma kararı verdiklerini açıklayan İlknur Ünaleroğlu, kısa sürede Manisalılar'ın yoğun ilgisini kazanmaktan çok memnun olduklarını ifade etti.

Özellikle Manisa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışanları ve semtlerinde oturan ailelerin vazgeçilmez adresleri arasına girmeyi başardıklarını aktaran Ünaleroğlu, "Çocuğumuz sağlıklı hamburger yesin diyen aileler en önemli müşterilerimiz haline geldi. Aileler, içleri rahat olarak çocuklarını getirerek hamburgerlerimizi tadıyorlar. Lezzetimiz dalga dalga yayılarak kısa sürede tüm Manisa'da duyuldu" dedi.

GÜZEL SİNERJİ, DOĞRU KARAR

"Ohannesburger" isminin daha Manisa'ya gelmeden çok sayıda Manisalı tarafından bilinmesinin de kendileri için büyük avantaj yarattığını söyleyen Ünaleroğlu, "Ohannes Mannisalılar'ın zaten bildiği bir tat ve markaydı. Biz markayı buraya getirerek İzmir'de yaşadıkları keyfi kendi kentimizde sunduk. Açılış bile yapmamıza gerek kalmadan masalarımız dolmaya başladı. Önceden bilmeyen Manisalılar da tadımızla tanışınca hayran kalıyorlar. Tek ürüne özel müşterilerimiz oluşmaya başladı. Manisa için seçtiğimiz lokasyon da doğru olunca güzel bir sinerji yakaladık. Bu da çok doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor" diye konuştu.

HEDEF 15 ŞUBE

Manisa ile ilk kez İzmir dışına açıldıklarını aktaran firma kurucularından Mehmet Ali Yazıcıoğlu da, yakın zamanda İzmir içi ve çevresinde yeni şubelerle daha fazla kitlelere ulaşacaklarını dile getirdi.

Yurtiçi ve yurtdışına yönelik görüşmelerinin devam ettiğini, ulusal bir marka olmanın yanı sıra; yurtdışında da açacakları iki şubeyle uluslararası pazarda da isimlerini duyurmak istediklerini belirten Yazıcıoğlu, "Franchise almak için pekçok talep var. Başta İstanbul, Ankara, Eskişehir, Bursa ve Antalya olmak üzere; farklı illerde yapılanmamızı sürdüreceğiz. Halen 7 olan şube sayımızı 2016 yılı sonuna kadar 15'e yükseltmek istiyoruz" dedi.

Manisalıların Vazgeçilmez Adresi Oldu

Manisalıların Vazgeçilmez Adresi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim