• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı
Manisalıların alıveriş ve eğlence merkezi Forum Magnesia, Forum Fashion Week kapsamında Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül'ü ağırladı.

Manisalıların alıveriş ve eğlence merkezi Forum Magnesia, Forum Fashion Week kapsamında Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül'ü ağırladı.

Forum Magnesia Alışveriş Merkezi düzenlediği moda haftası etkinlikleri çerçevesinde iki sevilen şarkıcının konserlerine ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu sahne alan Oğuzhan Koç, hayranlarına unutulmaz bir mini konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuzhan Koç, Manisa'ya yabancı olmadığını belirterek, "İzmir'de okuduğum dönemde Manisa'ya çok geldim. Bornova'da bir evim vardı. Ev arkadaşım da Celal Bayar Üniversitesinde ben ise Dokuz Eylül Üniversitesinde okuyordum. İkimiz de Ege Üniversitesinde okumamamıza rağmen Bornova'da evde kalıyorduk. Bütün gün ben Buca'ya o ise Manisa'ya gidip geliyordu. Manisa çok güzel bir memleket. Kebabınızın hastasıyız. Az önce de buraya gelmeden yolda yedik. Mesir macununun tadına da baktık. Az önce kuliste fazlaca yedik. Şu anda bir enerji patlaması yaşıyoruz. Bir an önce sahneye çıkmak istiyorum. Mesir çayını bile içtik" dedi.

27 Ekim tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerini en yakın arkadaşlarından İbrahim Büyükak ile paylaştıkları "Yol Arkadaşım" filmiyle ilgili de konuşan Koç, "Benim için yeni bir şey. Heyecanla bekliyoruz. Çekimler çok heyecanlı geçti. 27 Ekim'de vizyonda olacak filmimiz. Tüm Manisalıları da bu filme bekliyoruz. Yaptığımız işe kefiliz. İlk defa bu kadar iddialı konuşuyorum. İnşallah izleyenler de beğeneceklerdir" diye konuştu.

Kariyerinde müzik, tiyatro ve sinema oyunculuğuna aynı önemi vererek devam edeceğini aktaran Koç, röportajını şu sözlerle tamamladı:

"Hayatımda hepsine aynı önemde öncelik vereceğim. İlla birini seçip, diğerini yapmamak gibi bir şey yok. Biz, "Çok Güzel Hareketler Bunlar'da hepsini bir arada yapabilirdik. Tiyatro ve skeç oynarken aynı anda şarkı söyleyebiliyordum. "3 Adam" da buna çok uygun bir format. Buraya geldim, şarkı söyleyeceğim. 10 gün sonra filmimiz geliyor, yılbaşından sonra da 3 Adam gelecek. Gücümüz yettiği kadar hepsine devam edeceğiz."

Basınla röportajı sonrası Forum Magnesia'da düzenlenen konserde ünlü pop şarkıcısı Oğuzhan Koç, "Aşınayız", "Küsme Aşka", "Ben Hala Rüyada" ve "Bulutlara Esir Olduk" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser sonrası hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı, ziyaretçilere imza dağıttı.

Manga Ferman'dan yeni albüm müjdesi

Forum Magnesia Alışveriş Merkezi, Fashion Week kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Türk rock müziğinin sevilen ismi Ferman Akgül'ü ağırladı. Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Manisalı hayranlarına sevilen şarkılarından oluşan akustik bir konser verdi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ferman Akgül, hem yeni klibinin hem de Manga'dan yeni albümün müjdesini verdi. Yeni albüm çalışmaları için önümüzdeki haftalarda stüdyoya gireceklerini söyleyen Ferman Akgül, "Solo çalışmalarımın ilk turnesini bitirdim. "Düş Sırtında" adlı parça için klip çektik. İskender Paydaş'ın da eşlik ettiği bir parça. Ondan sonra belki bir süre sonra 3. klip çekerim. Ama asıl Manga'nın çalışmaları başladı. Solo albümün yeni klibini verdiğim sıralarda ben stüdyoda olacağım. Yeni albüm mart gibi 3-4 şarkılık ufak bir sürpriz yapacağız. Marttan sonra tekrar stüdyo çalışmalarına girerek eylül, ekim gibi yeni albümü çıkartacağız. Manga'nın albümü için de Demir Demirkan ile anlaştık. Şu an kendisi Amerika'da, kendisinin dönmesini bekliyoruz" dedi.

Ferman Akgül ayrıca oyunculuk ile ilgili de projelerinin olduğunu söyledi. Akgül, hayranları için çaldığı birbirinden güzel şarkıların ardından hayranlarından gelen soruları yanıtlamayı da ihmal etmedi. Konser Ferman Akgül'ün imza dağıtmasıyla sona erdi.

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Manisa’da Oğuzhan Koç ve Ferman Akgül rüzgarı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim