• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Manisa’da öğrencilere trafik eğitimi

Manisa’da öğrencilere trafik eğitimi
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Yunusemre İlçe Temsilciliğinin işbirliğiyle...

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Yunusemre İlçe Temsilciliğinin işbirliğiyle okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik, "Trafik bilincinin kazandırılması" konulu seminer düzenlendi.

Çağatay Uluçay İlkokulunda gerçekleştirilen seminere, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Çengel, Çağatay Uluçay İlkokulu Müdürü Yaşar İzgüt, TÜSEKON Manisa İl Temsilcisi Mustafa Ünlen, TÜSEKON Yunusemre İlçe Temsilcisi Mustafa Hikmet Hınçal, TÜSEKON Şehzadeler İlçe Temsilcisi Kadriye Karakaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Trafik ve Çevre Bilgisi Uzman Öğreticisi Mehmet Çetin'in verdiği seminerinde öğrenciler trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Seminerinden sonra kısa bir açıklama yapan Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, "Trafik kurallarına mutlaka uymamız gerekiyor. Hayatımız için bu kurallar çok önem arzetmektedir. "Ağaç yaşken eğilir" atasözünden yola çıkarak okulumuzdaki okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimize bu kuralları bilgilendirmek için trafik bilincinin kazandırılması konulu bir seminer düzenledik. Bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek "diye konuştu.

TÜSEKON Yunusemre İlçe Temsilcisi Mustafa Hikmet Hınçal ise "Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜSEKON'un birlikte yürütmüş olduğu sosyal sorumluluk projesi olan okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik bilincinin kazandırılması konulu seminerimizi bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Trafik ve Çevre Bilgisi Uzman Öğreticisi Mehmet Çetin'in verdiği bu seminer çocuklarımız için çok olumlu ve verimli geçtiğine inanıyorum" dedi.

Manisa’da öğrencilere trafik eğitimi

Manisa’da öğrencilere trafik eğitimi

Manisa’da öğrencilere trafik eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim