• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Manisa’da Madde Bağımlılığı Toplantısı

Manisa’da Madde Bağımlılığı Toplantısı
Manisa Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan karar gereği, okul müdürleri ve rehber öğretmenlere yönelik, "Suçlar, Karşılık Cezalar...

Manisa Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan karar gereği, okul müdürleri ve rehber öğretmenlere yönelik, "Suçlar, Karşılık Cezalar ve Bağımlılık Yapan Maddelerin Tanıtılması" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı, Baro Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Okul Müdürleri ve rehber öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği, Vali Yardımcısı Şerafettin Tuğ başkanlığında düzenlenen programda; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, "Manisa ili Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu çalışmaları", Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı M. Özgür Turhan, "Suçların Nitelendirilmesi ve Vasfı, Kamu Görevlisinin Bildirim Yükümlülüğü", Manisa Barosu Avukatı Güldane Dörtbudak, "Zorunlu Müdafilik", Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memurları Ertuğrul Ulusoy, Abdülkadir Çelik, Selami Kırayit, "Uyuşturucu Maddelere Genel Bakış" konularında sunum yaptı.

Manisa'daki okullarda görevli rehber öğretmenlerle yapılan grup çalışması sonucunda ortaya çıkan talep doğrultusunda düzenlenen toplantıda, eğitim çağındaki çocukların daha sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi için, rehber öğretmenlerin okullarda ortaya çıkan ve çıkabilecek durumlara ve sorunlara karşı çözüm üretebilmelerine yönelik alınacak tutum ve izlenecek yol hakkında örneklerle paylaşımda bulunuldu.

Manisa’da Madde Bağımlılığı Toplantısı

Manisa’da Madde Bağımlılığı Toplantısı

Manisa’da Madde Bağımlılığı Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim