• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı
Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile 4'üncüsü düzenlenen KOSGEB girişimcilik eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle...

Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile 4'üncüsü düzenlenen KOSGEB girişimcilik eğitimlerini başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Yunusemre Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, KOSGEB İl Müdürü Levent Arslan, Yunusemre Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve sertifika almaya hak kazanan girişimciler katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ticarete atılmak isteyen girişimcileri kutladı. Başkan Çerçi, "İş kurmak ve bir işi başarmak ile ilgili bütün parametrelerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Girişimci adaylarına Yunusemre Belediyesi olarak 4. yaptığımız KOSGEB ödül törenini yapıyoruz. Bundan sonraki aşamada girişimcilerimize iş yaşamlarında başarılar diliyorum. Yunusemre Belediyesi olarak girişimcilerimizi desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

KOSGEB İl Müdürü Levent Arslan da 4. eğitimi başarılı bir şekilde tamamladıklarını vurgulayarak, "30'a yakın arkadaşımız eğitimlerini tamamladı. Bizler etkin bir şekilde eğitimlerimiz yapıyoruz. Manisa eğitimler ve girişimcilik anlamında en önde giden iller arasındadır. Bu noktada bizlere böyle bir imkanı sundukları için Yunusemre Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Eğitimi başarı ile tamamlayıp sertifikalarını alan vatandaşlarımız başarılı bir iş planını bizlere sunacaklar bizlerde vatandaşlarımıza destek olacağız." şeklinde konuştu.

Sertifika almaya hak kazanan Fatma Altınmakas, sertifika almalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Sertifikamızı aldık. Bizlere bu imkanı sağladığı için Yunusemre Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. İnşallah iş hayatımızda yolumuz açık olur" diye konuştu. Eğitimin kendilerine güzellikler kattığına dikkati çeken Yunus Cücel de "Bu eğitim bizlere çok güzellikler katkı. Bu eğitimlerden çok olumlu şeyler aldık. Amacımız Manisa'da başarılı bir girişimci olmaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve protokol üyeleri tarafından girişimcilere sertifikaları verildi.

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Manisa’da Girişimciler Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim