• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Manisa’da Genç MÜSİAD Kuruldu

Manisa’da Genç MÜSİAD Kuruldu
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nin 30 yaş altı gençlerden oluşan Genç MÜSİAD Organizasyonu çerçevesinde, Manisa'da Genç MÜSİAD...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)'nin 30 yaş altı gençlerden oluşan Genç MÜSİAD Organizasyonu çerçevesinde, Manisa'da Genç MÜSİAD kuruldu.

Uzun süredir MÜSİAD faaliyetlerine iştirak eden gençlerle MÜSİAD Manisa Şubesinde akşam yemeğinde buluştuklarını dile getiren MÜSİAD Manisa Başkanı Ahmet Öztürk, bundan sonra faaliyet gösterecek Olan Genç MÜSİAD Kurumu ile ilgili karşılıklı görüşme yaptıklarını belirtti. Başkan Öztürk, "Arkadaşlarımızla düzenli olarak her hafta toplantı yapılması, yeni üye çalışmaları ve teşkilatlanma, etkinlik ve faaliyetler, başlatılacak projeler, Genç MÜSİAD Genel Merkez faaliyetleri ve ilişkiler, forum ve organizasyonlar hakkında anlaştık. Manisa'mıza ve etkinliklerden faydalanacak tüm genç arkadaşlarımız adına hayırlı olsun." dedi.

MÜSİAD'a bağlı olarak faaliyetlerini gerçekleştirecek olan Genç MÜSİAD Kurumunun amaç ve önceliklerini anlatan Başkan Öztürk, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Genç MÜSİAD, geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD yöneticilerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak maksadıyla MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında kuruldu. MÜSİAD bünyesinde genç, idealist, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Genç MÜSİAD çalışmaları, hızla ülkemize yayılmakta ve bugün 2 bin 100'e yakın üyesiyle Türkiye çapında faaliyetlerini sürdürmektedir. Genç MÜSİAD özetle, işbirliği yanında, güç ve gönül birliğini de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıkan; toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlâkına bağlı ve saygılı; çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip; ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen; meslekî birikimi ve çağdaş donanımıyla, işadamı ya da üst seviyede yönetici olma istidadı taşıyan gençlerin oluşturduğu bir çalışma platformudur. Genç MÜSİAD oluşumunda amaçlarımız;

Kişisel gelişimi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, bunun için bilgi edinmeye, fikir alış verişine açık, verimli, iç derinliği olan, yüksek ahlak değerlerine sahip, nitelikli bir iş adamı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamaktır. Sosyal gelişmelere duyarlı, kültürel değerlerini koruyan, interaktif iletişimi etkin olarak kullanan, genç girişimci çizgisini oluşturmak. Girişimci ruhun, kaynak ve teknoloji ile birleşip yeni ve ileri çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak. İşletmelerimizin, toplam kalite yönetimi standartlarında çalışmalarında katkıda bulunmak. Ekip çalışması, kurumsallaşma ve köklü müesseselerin ortaya çıkmasına yönelik çalışmalar yapmak. Sektörlerin geliştirilmesi, dış pazarların araştırılması yönünde çalışmalar yapmak. Üyelerimiz için uygun koşul ve ortamların oluşmasına, çevrelerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak. Sağlıklı bir iş hayatının teşekkülüne, insanlığın, ülkemizin ve toplumumuzun daha mutlu, güçlü ve muteber bir düzeyde bulunmasına katkı sağlamak.

Toplumumuzun geçmişten günümüze getirdiği kültürel ve manevi değerlerle beslenmiş, iş ahlakını özümsemiş, örnek iş adamı ve verimli işletme modelinin oluşmasını sağlayıcı çalışmalar yapmak. Çağdaş yönetim anlayışını benimsemiş, eğitimli, dünyayı tanıyan ve rekabeti seven genç iş adamlarını desteklemektir."

Manisa’da Genç MÜSİAD Kuruldu

Manisa’da Genç MÜSİAD Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim