• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlattığı ücretsiz wi-fi hizmetinden kısa sürede başarılı sonuçlar...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlattığı ücretsiz wi-fi hizmetinden kısa sürede başarılı sonuçlar alındı. Telefon, tablet ve benzeri cihazlarında wi-fi özelliği bulunan tüm vatandaşların kullanabildiği uygulamada, oluşturulan ankette vatandaşların yüzde yüze yakını memnuniyetini paylaştı.

Vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve çağın gerektirdiği teknolojileri kent hayatına taşımak adına çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlattığı ücretsiz wi-fi hizmeti, Manisalılar tarafından büyük ilgi görüyor. Telefon, tablet ve benzeri cihazlarında wi-fi özelliği bulunan tüm vatandaşlar, uygulamadan ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

UYGULAMA YENİ, İLGİ BÜYÜK

Uygulamanın henüz çok yeni olmasına rağmen Manisalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, "Manisalı vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlattığımız ücretsiz wi-fi hizmeti Manisalılar tarafından büyük ilgi görüyor. Uygulamanın çok yeni olmasına rağmen bu süre içerisinde 1248 kullanıcı sisteme üye oldu. Bu kullanıcılar uygulamayı farklı zamanlarda 6147 defa kullandı. Uygulamanın yaz aylarında çok daha fazla Manisalı vatandaşımız tarafından kullanılacağını düşünüyoruz" dedi.

FİBER HIZDA İNTERNET

Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlatılan ücretsiz wi-fi hizmetinden aynı anda yaklaşık 2 bin kişinin faydalanabileceğini de vurgulayan Memiş, "Modern teknolojileri kent hayatına taşımak adına yürütülen çalışmamızda bağlantı fiber alt yapısıyla oluşturuldu. Bunun yanı sıra Atatürk Kent Parkı ve Bülent Koşmaz Parkı'nda başlatılan uygulamamız bölgenin belli alanında değil, parkın tamamında kullanılmaktadır. Bu anlamda Manisalı vatandaşlarımız 170 dönüm alan üzerinde yer alan Atatürk Kent Parkı'nın her noktasında ücretsiz wi-fi hizmetinden faydalanabilir." ifadelerinde bulundu.

MANİSALIDAN OLUMLU DÖNÜŞ

Uygulamayı kullanan Manisalı vatandaşlardan olumlu dönüşlerde aldıklarını da sözlerine ekleyen Memiş, "Sistemde Manisalı vatandaşlarımızın memnuniyetini ölçmek amacıyla oluşturulan anketten olumlu dönüşler alıyoruz. Bu anlamda sistemi kullanan vatandaşlarımızın yüzde yüze yakını memnuniyetini dile getirdi. Uygulamanın henüz yeni olmasına rağmen bu kadar ilgi görmesi ve vatandaşlarımızın tarafından olumlu tepki alması bizleri mutlu etti." diye konuştu.

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Manisa Wi-fi’ye Vatandaştan Tam Not

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim