• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Manisa Valisi Güvençer, "Dost bildiklerimizden ihanet gördük"

Manisa Valisi Güvençer, "Dost bildiklerimizden ihanet gördük"
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı ziyaret etti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ı ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz darbe girişimi hakkında konuşan Güvençer, " Eğer açık bir düşmandan bir darbe alsaydık canımız yanar ve geçerdi ancak dost bildiklerimizden gafil avlanarak ihanete uğradık." dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi sonrasında Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

"TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM"

AK Parti İl Binası'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, milletin darbeyi püskürttüğünü ve meydanlarda çok doğru bir duruş sergilendiğinin altını çizdi. Güvençer, " Son 10 gündür milletle birlikte olunması gereken yerde, olunması gereken zamanda ve tam da olunması gerektiği biçimde saygıya değer duruş sergilediniz. Bu millet, asgari müşterekler etrafında siyasi düşünceler fark etmeksizin birleşebiliyor. Bu birleşimi de demokratik bir şekilde yansıtabiliyor ve başarılı olabiliyor. Bu Türkiye için, hepimiz için ciddi bir kazanımdır. Bundan sonra karşılaştığımız sorunlara el birliğiyle mücadele edeceğiz." dedi.

"DOST SANDIKLARIMIZDAN GAFİL AVLANDIK"

Vali Güvençer, "Elbette canımız acıdı. Bir ihanete uğramanın acısı canımızı çok daha fazla yaktı. Eğer açık bir düşmandan bir darbe alsaydık canımız yanar ve geçerdi ancak dost bildiklerimizden gafil avlanarak ihanete uğradık. Bu acılarımızı çok çabuk atlatacağız. Yaralarımızı sardık, sarmaya da devam edeceğiz. Bizim hedeflerimiz önümüzde. 2023 hedeflerimiz önümüzde duruyor. 2071 gibi bir hedefimiz var. O hedeflere azimle yürümeye devam edeceğiz. Gördük ki milletle birlikte Allah'ın yardımı da bizim yanımızda. Böyle olduğu sürece de çektiğimiz sıkıntılara üzülmeye değmez." diye konuştu.

"MİLLETİMİZ FETÖ'YE GEREKEN CEVABI VERDİ"

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "FETÖ terör örgütü tarafından hayvana bile yakışmayan bir saldırıya maruz kaldık. İnsanlara silah sıkan, üzerlerinden tankla geçen hainlere halkımız güzel bir cevap vermiştir. FETÖ Türk milletinden cevabını almıştır. Sayın valimize bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Cihan

Manisa Valisi Güvençer, "Dost bildiklerimizden ihanet gördük"

Manisa Valisi Güvençer, "Dost bildiklerimizden ihanet gördük"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim