• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Manisa Ulaşımda Farkını Yansıttı

Manisa Ulaşımda Farkını Yansıttı
Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Ulaşım Ana Planı Hazırlama Süreci Eğitimi'nde Manisa Büyükşehir Belediyesi farkını yansıttı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Ulaşım Ana Planı Hazırlama Süreci Eğitimi'nde Manisa Büyükşehir Belediyesi farkını yansıttı. 23-25 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilen toplantıda sunum yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin öncülüğünde gerçekleştirilen Ulaşım Ana Planı Hazırlama Süreci Eğitimi, Ankara'da gerçekleştirildi. Eğitime; belediyelerin ulaşım daire başkanlıkları ve müdürlüklerinde çalışan yaklaşık 70 teknik personel katıldı. Manisa'yı Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Ulaşım Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay temsil etti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, düzenlenen eğitimler vasıtasıyla belediyelerin hizmet kalitelerini artırmayı ve uygulamada birliği sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Eğitim kapsamında, plan yapım süreçleri, amaç, hedef, politika ve stratejiler ile modelleme ve modelleme sonuçlarının değerlendirilerek senaryo oluşturulması üzerinde duruldu. Eğitime Manisa, Bursa, Ankara, İzmir, Mersin, Kayseri ve Malatya Büyükşehir Belediyeleri'nden katılan personeller, ulaşım ana planı süreci ve deneyimleri konusunda sunumlar yaptı.

PLANI HIZLI VE ETKİN ŞEKİLDE UYGULAYAN İLLERDENİZ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen Ulaşım Ana Planı Eğitimi'nde Manisa olarak Ulaşım Ana Planını hızlı ve etkin bir şekilde uygulayabilen iller arasında gösterildiklerini söyledi. Deniz, "Planımız halen yapım aşamasında olmasına rağmen gerçekleştirdiğimiz fizibilite etütlerinin yanı sıra ticari yolcu taşımacılığı yapan şahıs ve kooperatiflerin ilimizde tek çatı altında toplanması gibi konulardaki faaliyetlerimiz başarılı örnek olarak gösterildi" dedi.

YAPTIĞIMIZ SUNUM BEĞENİ TOPLADI

Ulaşım Ana Planı Hazırlama Süreci Eğitimi'nde Toplu Ulaşım Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay'ın Manisa ile ilgili yaptığı sunumun beğeni topladığını da sözlerine ekleyen Deniz, "Yeni büyükşehir olan diğer illerimize de ulaşım ana planı yapımı kapsamında deneyimlerimizi anlatan bir sunum gerçekleştirdik. Sunumumuzun beğeni toplaması bizleri mutlu etti. Her projede olduğu gibi ulaşım ana planı sürecini de en kısa zamanda tamamlamak adına tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Manisa Ulaşımda Farkını Yansıttı

Manisa Ulaşımda Farkını Yansıttı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim