• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5824
  • Euro 34.6959
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Aydın'da birtakım ziyaretlerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, komşu illerdeki yönetimlerle istişarede bulunarak Manisa'ya en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsam da Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve beraberindeki Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Belediyesi, Germencik Belediyesi, İncirliova Belediyesi ve Aydın Ticaret Odası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Aydın'ın MHP'li ilçe belediyelerinden olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret eden Halil Memiş ve beraberindekiler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Nazilli Belediyesi'ndeki görüşmenin ardından Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken'i makamında ziyaret eden Büyükşehir'in kurmayları, Aydın'ın ticari hayatı hakkında bilgi alarak, Manisa'yla birlikte işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulundular.

TOPUKLU EFE'YE ZİYARET

Genel Sekreter Halil Memiş ve beraberindeki kurmaylar, Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Uğur Cebeci'yi ziyaret etti. Görüşmenin ardından Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret eden Genel Sekreter Memiş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün sizlere selamlarını getirdim. Uzun zamandır gelmek istiyorduk. Malum hem Manisa hem de Aydın yeni büyükşehir oldu. Dolayısıyla bizlerin yaptığı çalışmaların neler olduğunu anlatmak, sizin de neler yaptığınızı öğrenmek adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Hizmet ettiğimiz illere en iyisini nasıl götürebiliriz düşüncesiyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak istedik. Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz" diye konuştu.

İstişarelerin ardından Halil Memiş, Manisa Mesir Macunu ve Başkan Cengiz Ergün tarafından gönderilen Atatürk fotoğraflı fincan takımını Başkan Çerçioğlu'na hediye etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan görüşmelerin ardından Halil Memiş ve beraberindekiler, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Manisa Büyükşehirden Aydın Çıkarması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim