• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Manisa Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitim Semineri

Manisa Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitim Semineri
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, "Kurumsal ve İnsani Değerler ile Kurum İçi Davranış Kuralları" konulu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, "Kurumsal ve İnsani Değerler ile Kurum İçi Davranış Kuralları" konulu hizmet için eğitim semineri gerçekleştirdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal tarafından verilen eğitime Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde görev yapan 26 yeni personel katıldı. Eğitimde kısa bir konuşma yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, "Büyükşehir belediyemizin 2015-2019 Stratejik Planındaki 2 numaralı stratejik hedefi insan kaynağını nitelik ve nicelik olarak geliştirmek olduğundan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığımız bu amacı gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, belediyemiz çalışanlarına güncel gelişmeleri izlemesine olanak sağlayan yararlı eğitimler sunmak ve başarılı hizmetler vermeleri için onları motive etmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

26 PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ

Eğitimde Şube Müdürü Mustafa Bozal, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 26 yeni çalışanına kurumsal değerler, kurum içi davranış kuralları, liyakat, sadakat, tarafsızlık ve devlete bağlılık, kamu personelinin görev ve sorumlulukları, görev bilinci, devlet malını korumak gibi temel değerler aktarıldı. Ayrıca Avrupa Konseyinin kamu personeli için hazırladığı davranış kuralları, kamu görevlileri etik davranış ilkeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin stratejik planında yer alan temel değer ve ilkeleri, iş dünyasındaki çalışan ilişkileri açısından temel değer ve davranış kuralları, vatandaş ilişkileri açısından temel değerler anlatıldı. Şube Müdürü Bozal, personelin görev sırasında elde ettiği bilgilerle ilgili bilgi güvenliğine ilişkin değerler, içerden bilgi ticaretinin suç olduğu, personelin görevini yaparken olası çıkar çatışmalarından kaçınması, hediye ve maddi menfaatlerden sakınması gerektiği, yöneticilerin çalışanlara pozitif rol model olmaları ve kurum içinde uymaları gereken temel protokol kuralları hakkında bilgi ve deneyimler hakkında da bilgiler verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği eğitim seminerleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Başarının temelinde eğitimli ve yetişmiş insan gücü vardır. Bu nedenle hizmet içi eğitimlere daha fazla değer ve önem veriyoruz. Personelimizi çağdaş niteliklerle donatmak, Manisa Büyükşehir Belediyemizi kurumsal kültür ve değerleri ile yükseltmek azmindeyiz. Bu konuda İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına büyük görevler düşüyor" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitim Semineri

Manisa Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitim Semineri

Manisa Büyükşehir’de Hizmet İçi Eğitim Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim