• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı ve Akhisar Koordinasyon Şube Müdürlüklerine giderek ilçelere verilen hizmetlerle ilgili...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı ve Akhisar Koordinasyon Şube Müdürlüklerine giderek ilçelere verilen hizmetlerle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı ve Halk Eğitim Şube Müdürü Ergün Aksoy Saruhanlı ve Akhisar Koordinasyon Şube Müdürlüklerine giderek Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri ile ilgili incelemelerde bulundu. Genel Sekreter Halil Memiş, ilk olarak Saruhanlı ilçesinde yapımı devam eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ni ziyaret etti. Yapımına devam eden merkez hakkında bilgi alan Memiş, kısa süre içerisinde inşaatın bitirilerek Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin Saruhanlılı çocukların hizmetine açılmasının talimatını verdi. Memiş ve beraberindeki heyet incelemelerine Gıda Bankası ile devam etti. Memiş, kısa bir süre içerisinde açılışı yapılması planlanan Gıda Bankası'ndaki ihtiyaçlar hakkında talimatlar verdi. Gıda Bankası personeliyle de sohbet ettikten sonra MABEM'e giden Memiş, öğretmenlere; insan yetiştirmenin her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak " Buraya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamıyla geldim. Sayın Başkanımız MABEM kurslarıyla özellikle ilgileniyor. MABEM'ler dar gelirli ailelerin çocukları için bir umut oldu. Diliyorum ki MABEM kursları, başarısını her sene katlayarak devam edecektir" diye konuştu.

Öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledikten sonra Akhisar Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne geçen Memiş ve beraberindeki heyet, Gıda Bankası hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. Gıda Bankası'nın Akhisar'da hizmet vermeye başlayacağının müjdesini veren Memiş, MABEM kursuna da giderek öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti. Öğrencilerle konuşan Memiş, "Belediye olarak sizler için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Sizden tek isteğimiz sınavlardan iyi puanlar alarak bizleri sevindirmenizdir. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu. Öğrencilere iyi ders çalışmaları gerektiğini belirten Danışman Yaşar Coşkun da, "Sınavlardan iyi puanlar almanız, kurslarda ne kadar verimli olduğunuzu gösterecektir. Ben hepinize çok inanıyorum. Başarılı sonuçlar alarak bizleri mutlu edeceksiniz" dedi.

MANİSA'DA KAPALI YOL YOK

MABEM ziyaretinin ardından Akhisar Şantiye Şefliğine de uğrayan Memiş ve beraberindeki heyet, işçilerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Memiş, "Kış aylarında Manisa'da kapalı yol olmaması siz değerli işçilerimizin sayesindedir. Yağan yoğun kar ve fırtınada Manisalı vatandaşımızın sorun yaşamaması için geceli gündüzlü çalışarak tüm yolları açtınız. Sizlere emeklerini için teşekkür ederim" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Manisa Büyükşehir, Hizmetlerini Yerinde İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim