• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Basına Kahvaltı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Basına Kahvaltı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuları basın mensuplarıyla...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri, teknik kadro ve futbolcuları basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa'da ulusal ve yerel medyada görev yapan basın mensupları, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Teknik Direktör Levent Eriş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kahvaltının ardından kısa bir açıklama yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün basına büyük önem verdiklerini altını çizerek,"Yaptığımız işlerin iyisini ve doğrusunu en iyi şekilde sizlerin aracılığıyla aktarıldığını biliyor, basın mensuplarını önemsiyoruz. Bu anlamda yapılan doğru eleştirilerde, yanlışlarımızı görmemizde büyük önem arz ediyor" dedi. Ergün, bu sene ilk defa profesyonel ligde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Futbol Kulübü'nün hedefleri ve sezonun ilk yarısıyla ilgili de değerlendirmede bulundu. Ergün," İlk yarıyı istediğimiz yerde bitirdik. Ancak dönem içinde bazı iyi ve kötü günlerimiz oldu. Sezonun ikinci yarısında, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu anlamda yeni transferlerimiz var. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız var. Geçtiğimiz hafta Sancaktepe gibi zor deplasmandan 1 puanla döndük. Hedefimiz play offu en kısa sürede yakalamak. İçeride oynayacağımız Yomra maçı ile galibiyetler serisine adım atmak istiyoruz. Tabi takımımızın bir uyum süresi olacaktır. Ben, hem Manisalılarla, hem futbolcu kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içinde ligin sonunda hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Cenk Ergün'ün ardından konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, yıllarca Manisaspor çatısı altında hizmet vermiş olmanın mutluluğunu, gururla her zaman paylaştığını belirterek,"Yıllarca sporun içerisinde bulunan bir kişi olarak, yanlışları, güzellikleri, doğruları, sevinçleri hep birlikte yaşadık. Manisaspor çatısı altında hizmet vermiş olmanın mutluluğunu gururla her zaman paylaştım. 1965 yılında kurulmuş olan bir kulübü, tarihinde ilk defa 3.ligden süper lige çıkarmanın güzelliğini Manisalılarla yaşadık" dedi.

Bu sene profesyonel lige geçiş sancılarını yaşadıklarını da vurgulayan Başkan Cengiz Ergün, "Amatör kulüp olarak başladığımız bu süreçte, önce süper amatör, ardından BAL ligi ve geçtiğimiz sene 3.lige yükselerek, Manisa Büyükşehir Belediyespor profesyonel bir kulüp oldu. Bu süre içerisinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz her zaman çıtayı yukarı taşımak olmuştur. Bu senede ilk defa profesyonel ligde olmanın geçiş sancılarını yaşadık. İnanıyorum ki geçtiğimiz ay içerisinde takımımıza yeni katılan futbolcu kardeşlerimiz ile hocamızın yapmış olduğu çalışmalar ve yönetimin özverisi sayesinde sezonun ikinci yarısında daha iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un play offa kalacağına olan inancını da paylaşan Ergün, "Sezonun ikinci yarısının ilk maçında da Sancaktepe'de moral puanıyla, bu süreç başladı. İnanıyorum ki, Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik kadrosuyla, futbolcularıyla ve Manisa'da almış olduğu destekle play offa kalacağından şüphem yok. Bizlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak maddi ve manevi katkılarımızla onların yanında olacağız" dedi.

"MANİSASPOR VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KARDEŞTİR"

Manisaspor'a da 2.Lig'de başarılar dileyen Başkan Ergün,"Ümit ediyorum ki, Manisaspor geçtiğiz yıllarda elde ettiği güzel başarıları tekrar yakalar. Bu sene de bir üst lige çıkar. Gerek şahsım, gerekse Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bunun gayreti içindeyiz. Manisapor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'u hep iki kardeş takım olarak düşünürüm. İnşallah da böyle devam eder. Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. İnşallah istediğimiz başarıyı ikinci yarı elde ederek, bir üst lige çıkarız. Düzenlenen kahvaltı programı için Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetimini kutluyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sezonun ikinci yarısında takıma katılan yeni futbolculara da başarılar diledi.

YENİ FUTBOLCULARA TOPLU İMZA

Kahvaltı programının ardından takıma yeni katılan futbolcular için toplu imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, sezonun ikinci yarısında takımın başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini belirterek,"İlk yarının bitmesiyle birlikte hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimize başladık. Takımımıza bir oyuncu daha kazandırmayı planlıyoruz. İnşallah bundan sonra Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için hep birlikte mücadele ederek, hedeflediğimiz başarıya adım adım gideceğiz. Tüm futbolcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim