• BIST 9548.09
  • Altın 2498.086
  • Dolar 32.4993
  • Euro 34.5477
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor
Devre arası çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, sabah saatlerinde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde...

Devre arası çalışmalarını günde çift antrenmanla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, sabah saatlerinde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda denge ve güç çalışması yaptı. Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, hazırlık dönemi ve transfer konularına değindi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, devre arası hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün yapılan antrenmanda Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde yaklaşık bir saat süren bir çalışma gerçekleştiren oyuncular, denge ve güç çalışması yaptı. Yoğun geçen antrenman programına ayak uydurmaya çalışan oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, antrenmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ligin ilk devresini, son bölümde elde ettikleri galibiyetlerle moralli kapattıklarını belirten tecrübeli teknik adam, ilk 5 sıradaki takımlarla puan farkını önemli ölçüde kapattıklarını söyledi. Devre arası hazırlıklarının cumartesi gününden bu yana devam ettiğine dikkat çeken Eriş, "Çalışmak, kadromuzda görmek ve burada olmasını istediğimiz çocuklarımızla yolumuza devam ediyoruz. Günde çift antrenman yaparak sezonun ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Bu süreçte yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Çocuklarımızın isteği ve arzusu bizleri memnun ediyor" dedi.

HEDEFLERİMİZE UYGUN TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Transfer noktasında önemli adımlar attıklarını dile getiren Eriş, "Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Önüne geleni alacağımız değil, bizim hedeflerimize yakışan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ideallerine uygun oyuncuları tercih ediyoruz. Bildiğiniz üzere Pazar günü 2. Lig maçları tamamlandı. Bu hafta PTT 1. Lig maçları bitiyor. Bu sürecin ardından arzuladığımız, istediğimiz noktalara transferler yapacağız. Acele etmiyoruz" diye konuştu.

TRANSFER NOKTASINDA PANİK YAPMIYORUZ

Transfer çalışmalarında panik yapmadığını belirten Teknik Direktör Levent Eriş, "Çok sayıda oyuncu takımımıza gelmek istiyor. Bunların içerisinde seçici olacağız ve takımımız yapısına uygun, beklentileri büyük oyuncuları tercih edeceğiz. Hedefimize uygun oyuncuları takıma dâhil edeceğiz. Bu hafta içerisinde Cumartesi gününe kadar bazı oyuncularla anlaşacağız. Pazartesi gününden itibaren yine aramıza yeni oyuncular katılacak. İkinci devre çok daha kaliteli bir takım oluşturarak hedefimize yürüyeceğiz" dedi.

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI ANTALYA'DA

Öte yandan devre arası çalışmalarının ilk etabını Manisa'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, ikinci etap çalışmaları için 28 Aralık Pazartesi günü Antalya'ya gidecek. Burada dört hazırlık maçı oynamayı planlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Antalya'da gerçekleştireceği ikinci etap hazırlık döneminin ardından, 10 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sancaktepe Belediyesor maçı için İstanbul'a geçecek.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Güç Depoluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim