• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile OSB’den ortak proje

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile OSB’den ortak proje
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) ortaklaşa yürüteceği projelerle ilgili gerçekleştirilen toplantıda "Elektrikli...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) ortaklaşa yürüteceği projelerle ilgili gerçekleştirilen toplantıda "Elektrikli Otobüs" projesi, MOSB kavşağı gibi Manisa şehir içi ulaşımına önemli katkılar sağlayacak projelerin detayları görüşüldü.

Manisa'da ulaşım noktasında önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle gerçekleştireceği projeler için değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantının ana gündem maddelerinden bir tanesi Büyükşehir Belediyesi ve MOSB işbirliğinde yapılacak olan OSB kavşağı oldu. Büyükşehir Belediyesi ve OSB yönetimi, OSB kavşağına yapılacak olan kavşakla ilgili proje üzerinde detaylı görüşmeler yaptı. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan ve Organize Sanayi Bölgesi'nin proje partneri olduğu "Elektrikli Otobüs" projesinin şarj istasyonu görüşüldü. MOSB içerisinde, MOSB tarafından yapılacak olan şarj istasyonuna ilişkin detaylar ele alındı. OSB servis güzergahlarıyla ilgili görüşmelerin de yapıldığı toplantıda, MOSB'den gelen talep üzerine OSB ile Manisa Tren Garı arasında Devlet Demir Yolları üzerinde bir hat kiralaması yapılarak servis taşımasının trenle yapılması görüşmesinde de bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile MOSB yönetimi arasında gerçekleştirilen toplantıda Ali Rıza Çevik ilköğretim Okulu için Büyükşehir Belediyesi'nce hazırlanan projesinin yapımında OSB Başkanı Sait Türek tarafından bir bölümünün ailesi adına bağışçı olarak yapılması ile Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübü basketbol takımının OSB kapalı spor salonunda yararlanması görüşüldü.

Organize Sanayi Bölgesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Organize Sanayi Bölgesi Başkan Danışmanı Nihat Akyol ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Funda Karaboran yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim