• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Manavgatspor, Aykut’tan Sonra Alican Ve Sergen İle Yolları Ayırdı

Manavgatspor, Aykut’tan Sonra Alican Ve Sergen İle Yolları Ayırdı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, Aykut'un ardından Alican Tez ve Sergen İrim ile yollarını ayırdı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, Aykut'un ardından Alican Tez ve Sergen İrim ile yollarını ayırdı.

Manavgatspor'da Kaptan Aykut'un ardından Alican Tez ve Sergen İrim ile karşılıklı olarak sözleşmeler feshedilmek suretiyle yollar ayrıldı. 3 tecrübeli oyuncuyla yolların ayrılması, Feyyaz ve Şerif'in cezalı, Deniz ve Ferhat'ın cezalı olması nedeniyle hafta sonunda oynanan ve Manavgatspor'un 5-0 kazandığı Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında altyapıdan yetişen genç oyuncular forma şansı buldu.

1998 doğumlu Onur Alp Atilay ve 1996 doğumlu Mustafa Dilek ilk on birde mücadele ederken, buldukları şansı en iyi şekilde değerlendirdiler. Aykut'un takımdan ayrılmasıyla kadroda sürekli yer bulan 1995 doğumlu Halil Sağdaş ise Van maçının yıldızı olurken kadrodaki yerini sağlamlaştırmış oldu. 22 Eylül tarihinde Adana Demirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında uzatma dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Fikret'in 2 ay aradan sonra sakatlıktan kurtularak Van maçının son dakikalarında oyuna dahil olması camiada sevinçle karşılandı.

Manavgatspor'un devre arası hazırlıklarına cuma günü kendi tesislerinde başlayacağını belirten Manavgatspor Başkanı Mahmut Şeker, "Takımımız devre arasında 3 hazırlık karşılaşması oynayacak. Sakat oyuncularımızın iyileşmesi açısından devre arası adeta ilaç gibi geldi. Fikret sakatlığını atlattı. Uzun süredir takımdan ayrı olan Deniz devre arasında takımla çalışmalara başlayacak. 2 veya 3. Hafta oynayacak duruma gelecek. Ferhat ve apandist ameliyatı olan Muhammed'in de kısa sürede takıma katılmasını bekliyoruz" dedi.

Kaptan Aykut ile 2 hafta önce yolları ayırdıklarını belirten Başkan Şeker, "Aykut'un ardından Alican Tez ve Sergen İrim ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmeleri feshettik. Bu iki arkadaşımız ligin ikinci yarısında takımımızda yer almayacak. Devre arasında geleceğe yönelik genç oyuncularla kadromuzu takviye etmeyi planlıyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim