• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Manavgat Emniyeti’nden Muhtarlarla Huzur Buluşması

Manavgat Emniyeti’nden Muhtarlarla Huzur Buluşması
Antalya'nın Manavgat ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

Manavgat ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, Manavgat merkez mahalle muhtarlarıyla huzur buluşması adı altında toplantılar gerçekleştirdi. Muhtarlarla 4 grup halinde gerçekleştirilen toplantılarda Emniyet Müdür yardımcıları ve muhtarların bölgelerinde bulunan Emniyet amirleri de hazır bulundu.

Toplantılarda Manavgat ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül, "İlçemizde görevli mahalle muhtarları ile sorunları dinleme ve yerinde çözüm üretilmesine yönelik emniyet, asayiş ve huzur toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Muhtarlara madde bağımlılığı ile mücadele hususunda üzerimize büyük sorumluluklar düştüğü hususları anlatılarak bilgi sahibi olmalarına katkı sağlanmıştır. Kamu politikalarına zarar veren, vergi kaybına neden olan ve istihdamın azalmasına yol açan kaçakçılık ile mücadelenin son derece önemli olduğu, son dönemlerde ülkemizde kaçakçılık ile mücadelede önemli adımlar atıldığı, kaçakçılık ile mücadele kapsamında sürekli iletişim halinde bulunulması ve alınan duyumların görevli memurlara anında aktarılması gerektiği hatırlatılmıştır. Suç ve suçluyla mücadelenin her geçen gün daha etkin ve kararlı bir biçimde devam edeceği, devletimizi vergi kaybına uğratan kişilerle ve terör örgütlerinin önemli gelir kaynağı olan kaçakçılık faaliyetleriyle mücadeleden asla geri adım atmayacağı hususları anlatılmıştır" dedi.

Muhtarları hırsızlık olaylarına karşıda uyardıklarını belirten Özgönül, "Hırsızlık olaylarının önlenmesi hususunda alınması gereken tedbirlerle ilgili gerekli bilgi verildi. Mahallelerde görülen şüpheli şahısların ve otoların anında verilen telefonlara ihbar edilmesinin hırsızlık olaylarının önlenmesi ve yakalanmasında büyük önem arz ettiği hususu hatırlatıldı. Muhtarlardan mahallede huzursuzluk yapan, mahalle sakinlerinin huzurunu kaçıran şahıslar hakkında anında bilgi vermesi istenilmiştir."

Manavgat Emniyeti’nden Muhtarlarla Huzur Buluşması

Manavgat Emniyeti’nden Muhtarlarla Huzur Buluşması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim