• BIST 9645.02
  • Altın 2419.793
  • Dolar 32.5826
  • Euro 34.7204
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Mamak Belediyesi’nden Spora Ve Sporcuya Destek

Mamak Belediyesi’nden Spora Ve Sporcuya Destek
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, "Yeni neslin hem eğitim hem de sportif faaliyetler açısından daha donanımlı yetişebilmesi için Mamak Belediyesi...

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, "Yeni neslin hem eğitim hem de sportif faaliyetler açısından daha donanımlı yetişebilmesi için Mamak Belediyesi olarak eğitim kurumlarının her zaman yanındayız" dedi.

Şehitler Ortaokulu'nun yeni spor salonu törenle hizmete açıldı. Açılışa Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı oyuncuları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Ankara'nın Basketbol 1. Lig'de oynayan tek takımı olan Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı oyuncularının katılımıyla destek verdiği açılışta, Mamak Belediyesi Anaokulu'nun minikleri de dans gösterisi sergiledi. Ardından protokol tarafından Mamak'ta bulunan okullara temsili olarak, basketbol, futbol ve voleybol topları dağıtıldı.

"EĞİTİM KURUMLARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Programda sportif tesisler kazandırmanın yanı sıra ve sporcu eğitmenin gençliğin kalkınması için gerekli olan iki önemli unsur olduğunu kaydeden Demir, yeni neslin hem eğitim hem de sportif faaliyetler açısından daha donanımlı yetişebilmesi için Mamak Belediyesi olarak eğitim kurumlarının her zaman yanında olduklarını söyledi.

Gençlere yönelik yapılan yatırımların başında spor salonlarının geldiğini vurgulayan Demir, "Mamak'ta spor tesisleri zincirine her geçen gün yeni halkalar ekliyoruz. Gençlerimizi spor yapabilecekleri sağlıklı spor alanlarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Gençliğe ve geleceğe veren bir belediye başkanımız var. Her biri Mamak'ta bir ilk olma özelliği taşıyan sportif tesisleri hayata geçirerek gençlerin ve çocukların yanında oluyor" şeklinde konuştu.

"GELECEKTE OLİMPİYATLARDA ÜLKEMİZİN BAYRAĞINI DALGALANDIRACAKLAR"

Gençlerin sporla tanışmasının önemli olduğunun altını çizen Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Güney, "Gençlerimizin, sağlıklı, eğitimli, sporcu bireyler olmaları için gayret gösteriyoruz. Bu spor salonlarının, gelecekte, olimpiyatlarda ve tüm spor faaliyetlerinde ülkemizin bayrağını dalgalandıracak sporcular yetiştireceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Mamak Belediyesi’nden Spora Ve Sporcuya Destek

Mamak Belediyesi’nden Spora Ve Sporcuya Destek

Mamak Belediyesi’nden Spora Ve Sporcuya Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim