• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Mamak Belediyesi’nden Eğitime Destek

Mamak Belediyesi’nden Eğitime Destek
Mamak Küçükkayaş Mahallesi'nde hizmet veren Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarı Mamak Belediye Başkanı...

Mamak Küçükkayaş Mahallesi'nde hizmet veren Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e okullarına verilen fiziki destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Eğitim yatırımları ile geleceği inşa ettiklerini kaydeden Akgül, söz konusu eğitim olunca hiç bir fedakârlıktan kaçınmadıklarının altını çizdi. Her eğitim-öğretim yılında okullara boya, badana ve çevre düzenlemesi gibi birçok desteği sunduklarını belirten Akgül, "Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesi, öğretmenlerimizin daha sağlıklı koşullarda öğretim hizmeti vermesi adına belediyemizin imkânları doğrultusunda okullarımızın fiziki anlamda daha kaliteli bir hale gelmesi için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz" dedi.

Akgül, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi konusunda belediyeleri kapsayıcı bir kanuni zorunluluk olmadığı halde imkânlar ölçüsünde okulların eksikliklerini gidermeye devam edeceklerini söyledi.

ENGELLİ RAMPASINDAN, DIŞ CEPHESİNE

Mamak'taki okulların ihtiyaçlarını karşılamak için birçok çalışma yürüten Mamak Belediyesi, Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu'nun dış cephe boyaması, okul giriş merdivenlerinin yapımı, çevre düzenlemesi, duvar örülmesi, engelli rampaları, tamirat işleri, çöp konteynırı yerleştirilmesi ve okul bahçesi asfaltlanması gibi fiziki anlamda okulu yenileyerek bir eksikliği daha giderdi. Akgül'ün Mamak'taki tüm okullara ihtiyaç noktasında destek vermelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Arzu Torun da, "Mamak Belediyesi'nin sağladığı katkı ve destekle daha iyi şartlarda eğitim vermeye başladık. Eğitim camiasından desteklerini esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

MAHALLE MUHTARI SERKAN ÇETİNTAŞ: "BAŞKANIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Akgül'ün Küçükkayaş Mahalllesi'nde yaptığı hizmetlerin yanı sıra eğitime özel bir önem verdiğini belirten KüçükKayaş Mahallesi Muhtarı Serkan Çetintaş da, "Sayın Belediye Başkanımız Mesut Akgül'e okulumuz ve mahallemize yaptıkları bütün hizmetleri için Küçük Kayaş Mahallesi sakinleri adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim