• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Mamak Belediyesi Genç Basketbol Takımı Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Mamak Belediyesi Genç Basketbol Takımı Galibiyet Serisine Devam Ediyor
Mamak Belediyesi DSİ basketbol takımı alt yapısını oluşturan genç basketbol takımı, galibiyet serisine kaldığı yerden devam ediyor.

Mamak Belediyesi DSİ basketbol takımı alt yapısını oluşturan genç basketbol takımı, galibiyet serisine kaldığı yerden devam ediyor.

Türkiye'nin önde gelen süper lig takımlarının alt yapı basketbol takımlarından olan Darüşşafaka'yı 64-63, Süper Lig'de iki oyuncusu bulunan Beşiktaş'ı da 64-58 mağlup ederek, iyi bir hazırlık dönemi geçiren yeşil beyazlı genç ekip, ligde ikinci yarıya moralli başladı. Mamak Belediyesi DSİ, Gençler A Kategorisi 16. Hafta müsabakasında rakibi Ormanspor'u 64-46 mağlup ederek, üçüncü sıradaki yerini korudu.

Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakada rakibi karşısında zorlanmadan rahat bir galibiyet kazanan Mamak Belediyesi'nin genç basketbol takımı, sergiledikleri mücadele ile tam not aldı. Oyuncuların tecrübelerini konuşturduklarını kaydeden takım koçu Caner Afacan, "Oyuncularımın hırsları beni oldukça mutlu ediyor. İnşallah önümüzdeki maçlarda çok daha güzel oyunlarla taraftarlarımızı ve bizlere güvenenleri daha da mutlu edeceğiz" diye konuştu.

GALİBİYETLE TAÇLANDIRDILAR

İlk periyottan itibaren oyunda ağırlığını hissettiren yeşil beyazlı genç ekip, etkili bir oyun sergileyerek rakibine şans tanımayarak farka gitti. Özellikle alan savunmasında rakibine karşı üstün olan ve taktiksel anlamda istenilen performansı sahaya yansıtan Mamak Belediyesi DSİ'nin gençleri güzel oyununu galibiyetle taçlandırarak haftaya oynayacağı Ted Koleji maçı öncesinde moral depoladı.

İlk periyodu 14-11 önde tamamlayan Mamak Belediyesi DSİ Genç Takım, ikinci periyotta da rakibine karşı üstünlük kurarak soyunma odasına 31-25 önde gitti. İkinci yarıya hızlı başlayan yeşil beyazlılar 3. periyotta farkı artırarak, 54-35 önde girdi. Maçın 4. ve son pediyodunda ise oyuncuların üstün performansıyla üst üste sayılar elde ederek rakibine karşı üstünlük kuran Mamak'ın genç dev adamları sahadan 64-46 galip ayrılmasını bildi. Mamak Belediyesi Genç Basketbol Takımı'nda Can 18, Baran 16, Ertuğrul 12, Ali 8, Batuhan ve Özgür 5'er sayı kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim