• BIST 9538.49
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Malta Denizcilik Zirvesi'nde, Limanlar, Çevre ve Enerji konuları masaya yatırılıyor

Malta Denizcilik Zirvesi'nde, Limanlar, Çevre ve Enerji konuları masaya yatırılıyor
Deniz Haber Ajansı'nın medya sponsorluğunu üslendiği ve Malta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın himayelerinde organize edilen Malta Denizcilik Zirvesi, 3-6 Ekim tarihlerinde Malta Grand Hotel Excelsior'da yapılacak.

Malta Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın himayelerinde organize edilen Malta Denizcilik Zirvesi, 3-6 Ekim tarihlerinde Malta Grand Hotel Excelsior'da yapılacak.

Deniz Haber Ajansı'nın medya sponsorluğunu üslendiği ve 4 gün sürecek Malta Denizcilik Zirvesi'nin ilk günü Malta, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanları oturumu gerçekleşirken, ikinci gün IMO Genel Sekreteri Ki-tack Lim'in de katılacağı dünyada denizcilik sektöründeki gelişmeler ve Avrupa Birliği'nin denizcilik politikaları tartışılacak.

İkinci gün Lloyd's List Gazetesi'nden Nigel Lowry'in Moderatörlüğünü yapacağı 'Sanayi ve Mevzuatlar' konulu oturumda, Yunanistan Denizcilik ve Adalar Politikası Bakanı Theodoros Dritsas, GKRY Ulaştırma ve haberleşme Bakanı Marios Demetriades, Avrupa Komisyonu Direktörü Fotis Karamitsos, Uluslararası Deniz Ticaret Odaları Genel Sekreteri Peter Hinchliffe, EMSA Direktörü Markku Mylly, Avrupa Armatörler Birliği genel Sekreteri Patrick Verhoeven ve Avrupa Ulaştırma Çalışanları  Federasyonu Genel Sekreteri Eduarda Chagas,  birer konuşma yapacak.

Avrupa Armatörler Birliği Genel Sekreteri Patrick Verhoeven'in Moderatörlüğünü üsleneceği 'Dijitalizasyon ve Gemi Otomasyonu' başlıklı öğleden sonraki oturumuna Avrupa Komisyonu Direktörü Fotis Karamitsos, EMSA Baş Operatörü Lendert Bal, GMS CEO'su Dr. Anıl Sharma katılacak.

Öğleden Sonra ise EMSA'nın organize ettiği Petrol Kirliliği Müdahale Tatbikatı yapılacak.

Malta Denizcilik Zirvesi'nin üçüncü gün etkinliklerinde  Limanlar, Enerji ve Çevre başlıkları altında 3 oturum gerçekleşecek.

Nijerya Armatörler Birliği Başkanı Greg Obgeifun'un Oturum Başkanlığını yapacağı 'Limanlar' oturumunda YILPORT Holding Yönetim Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, Uluslararası Kruvaziyer Gemi İşletmecileri Birliği Genel Sekreteri Dr. Raphael Von Heereman ve UASC Başkan Yardımcısı Mohamed Zaitoun birer konuşma yapacak.

Avrupa Birliği ve IMO Üyesi 70 ülkeden denizcilik temsilcileri ve yetkililerinin katılacağı Malta Denizcilik Zirvesi'nden gelişmeler ve haberler, Türkiye'nin lider sektör haber ajansı, Deniz Haber Ajansı'ndan yayınlanacak.

DENİZ HABER AJANSI

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim