• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Malkaralı Gençlerin Kurduğu Dernek Basına Tanıtıldı

Malkaralı Gençlerin Kurduğu Dernek Basına Tanıtıldı
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde mağdur insanlara yardım ulaştırılması amacıyla gönüllü bir grup gencin kurduğu Malkara Gençlik, Kültür, Dayanışma...

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde mağdur insanlara yardım ulaştırılması amacıyla gönüllü bir grup gencin kurduğu Malkara Gençlik, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, yapılan basın açıklamasıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Derneğin yeni bürosunda, üyelerin de katılımıyla basın açıklamasında bulunan Malkara Gençlik, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Üyesi Okay Can Adanır, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle derneğimizin amaçlarından söz etmek istiyorum. Uzun vadeli planlarımızı ve faaliyetlerimizi yaz ayları içerisinde gerçekleştireceğimizin altını çiziyorum. Derneğimize yapılacak olan tüm yardım, aidat ve bağışlar kapsamında Malkara içinde veya dışında eğitim gören maddi durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimizin ufak miktarlı yardımlarla da olsa elinden tutmak, Ramazan aylarında yüklü miktarda erzak yardımında bulunmak, sportif ve kültürel faaliyetlerle gençlerin sosyalleşmesini ve birlikteliği sağlamak, uyuşturucu ile mücadele adına konferans, afiş ve sosyal medya çalışmaları düzenlemek ve Malkara gençlerinin dili, dini, rengi, ırkı ve cinsiyeti fark etmeden tüm sıkıntılarına tüm kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçerek farkındalık yaratmak en temel hedef ve amaçlarımız arasında yer almaktadır. Samimi diyaloglarından dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara Kaymakamı Osman Altın'a derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Dernek büromuza gelince kendi imkanlarımızla yapamadığımızı açıklamak istedim. Yapımında emeği geçen tüm büyüklere ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 6 ay içinde genel kurulumuzu yapacağız ve yönetim kurulumuzu son şekliyle siz değerli kamuoyuna açıklayacağız. Yönetim kurulu üyeleri Kahraman Koyuncu'ya, Kurtuluş Akyol'a, Samet Yılmaz'a ve Ayberk Yılmaz'a, dernek üyelerimiz Sertaç Vural'a, Mestan Dikmen'e ve Uğurcan Ünal'a teşekkürlerimi sunuyorum. Sesimiz ve gücümüz yettiğince güzel şeyler yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Malkaralı Gençlerin Kurduğu Dernek Basına Tanıtıldı

Malkaralı Gençlerin Kurduğu Dernek Basına Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim