• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Afyonkarahisar’da

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Afyonkarahisar’da
Bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak için Afyonkarahisar'a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Afyon Şeker Fabrikasındaki temaslarının...

Bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak için Afyonkarahisar'a gelen Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Afyon Şeker Fabrikasındaki temaslarının ardından AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.

Afyonkarahisar Şeker Fabrikasında bir takım incelemelerde bulunan Dr. Yavilioğlu, fabrikanın ardından AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensuplarını ziyaret etti. Dr. Yavilioğlu'nu il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan İl Başkanı Yurdunuseven, teşkilat çalışmaları hakkında Yavilioğlu'na bilgiler verdi. Dr. Yavilioğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, 1 Kasım seçimlerinde Afyonkarahisar genelinde yüzde 63,5 oy aldıklarını hatırlattı. Son 65 yılın en yüksek oyunu aldıklarını vurgulayan Yurdunuseven, Afyonkarahisar'ın 2002 yılından bu güne kadar ciddi yatırım ve destek aldığını söyledi. Afyonkarahisar Şeker Fabrikası'nın ekonomiye katkısının büyük olduğunu söyleyen Yurdunuseven, kampanya döneminde 800 civarındaki çalışanı ile istihdama da önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.

AFYON FABRİKAMIZ EN İYİ FABRİKALARIMIZDAN BİRİSİ

İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve il yönetim kurulu üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Dr. Yavilioğlu, Afyonkarahisar Şeker Fabrikasında bir dizi incelemelerde bulunduğunu belirtti. Denizli'de gerçekleşecek toplantıya katılmak üzere giderken, Şeker fabrikasında incelemelerde bulunduğunu söyleyen Yavilioğlu, Ak Parti İl Başkanlığı'na da ziyaret gerçekleştirdiğini aktardı.Yavilioğlu, "Bakanlığımızla alakalı programlarımız var. Bununla ilgili şeker fabrikamıza uğradık. Yönetimdeki arkadaşlarla değerlendirdik. Tabi Ankara'da olmanın bir avantajı var, bir de dezavantajı var. Avantajı, bütün bilgileri toplayabiliyorsunuz. Dezavantajı ise topladığınız bilgileri, yerinde göremiyorsunuz. Sayın bakanımızın isteği ile fabrikalarımızı yerinde göreceğiz ve değerlendireceğiz. Bu kapsamda Afyonkarahisar Şeker Fabrikası ilk ziyaret ettiğimiz fabrika oldu. Afyon fabrikamız en iyi fabrikalarımızdan birisi. Net kar zarar ilişkisine baktığımızda, kar eden fabrikalarımızın başında geliyor" dedi.

Yavilioğlu, İl Başkanlığı'ndaki ziyaretinin ardından Burdur ve Denizli'deki incelemeler için ayrıldı. Yavilioğlu'nun İl Başkanlığı ziyaretinde AK Parti Milletvekili Hatice Özkal'da yer aldı.

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Afyonkarahisar’da

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu Afyonkarahisar’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim