• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi
Muş'ta yaklaşık dört ay önce kurulan ve ilin kültürel faaliyetleri ile ilgili çalışmalar yürüten Muş Kültürü Derneği Başkanı Ufuk Bayrak, Malazgirt'teki...

Muş'ta yaklaşık dört ay önce kurulan ve ilin kültürel faaliyetleri ile ilgili çalışmalar yürüten Muş Kültürü Derneği Başkanı Ufuk Bayrak, Malazgirt'teki sekizinci sınıfta okuyan köy çocuklarına TEOG yardımcı kitaplar dağıttı.

Malazgirt ilçesine gelerek TEOG yardımcı kitaplarını dağıtan dernek üyelerinin gönüllülük esasıyla çalıştığını ifade eden Muş Kültürü Derneği Başkanı Ufuk Bayrak, "Biz dernek olarak eğitime nasıl bir katkı yaparız diye düşündük. Çok büyük uğraşlar sonucunda 6 kitaptan oluşan bir TEOG hazırlık seti oluşturduk. Bu konuda bizlere emeği geçen Muş Genç Kırtasiye sahibine çok teşekkür ediyoruz. Bu büyük uğraşlar sonucunda oluşturduğumuz TEOG kitap seti inşallah köylerimizde okuyan bu çocuklarımıza faydası olur. Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli ve Malazgirt Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Yıldırım, bizlere kitap dağıtım konusunda çok yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Muş Kültürü Derneği olarak, Malazgirt ilçesine başka konularda da yardımcı olmak isteriz. Her konuda bize düşen ne olursa yapmaya hazırız" dedi.

Muş Kültürü Derneği üyelerini duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Kenan Kayretli ise, Muş'tan gelip Malazgirt ilçesinde TEOG kitap setini dağıtan yardımsever gençleri makamında ağırlayarak teşekkür etti. Kayretli, "Muş'tan gelip köy okullarımızda TEOG yardımcı kitap seti dağıtan bu günülü gençlerimize çok teşekkür ediyoruz. TEOG kitapları konusunda öğrencilerimizin tümüne Malazgirt Kaymakamlığı ve milli eğitim olarak kitap dağıtmıştık. Bu gönüllü arkadaşlarımızın dağıttığı kitaplar, dilerim öğrencilerimiz için çok faydalı olur. Bizleri ziyaret eden Muş Kültürü Derneği Başkanı Ufuk Bayrak ve üyelerine sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi

Malazgirtli Köy Çocuklarına TEOG Hazırlık Kitabi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim