• BIST 9524.59
  • Altın 2487.553
  • Dolar 32.5322
  • Euro 34.693
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı
Muş'un Malazgirt ilçesi Türkiye Kızılay Derneği Malazgirt Şubesi, olağan kongresini gerçekleştirdi.

Muş'un Malazgirt ilçesi Türkiye Kızılay Derneği Malazgirt Şubesi, olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste olarak seçime giren Ömer Faruk Gönültaş, kullanılan oyların tamamını alarak başkan seçildi.

Türkiye Kızılay Derneği Malazgirt Şubesi'nin 2016 yılı Olağan Genel Kurulu, bir restoranda gerçekleştirildi. Kongrede, divan kurulu, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet raporları okundu.

Tek liste halinde gerçekleşen kongrede konuşma yapan Türkiye Kızılay Derneği Malazgirt Şubesi eski Başkanı Erhan Aralan, "Malumunuz yaklaşık bir yıldır Kızılay başkanlığı yapmaktayım. Göreve geldiğimiz zaman eski yönetimden devir aldığımız tüm işleri başarılı bir şekilde bitirerek, yeni yönetime devretmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu sefer aday olmadım, fakat yeni yönetimdeki başkan adayı arkadaşımızın bize de yönetiminden görev vermesi memnuniyet verici. Şimdiden Türk Kızılay Derneğimizin yeni yönetim kurulu ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Toplamda 42 delegenin oyunu alarak yeni yönetimiyle başkan seçilen Ömer Faruk Gönültaş, "Biz Kızılaycılar gönüllü çalışan insanlar olarak, dil, din, ırk, mezhep ve siyasi ayırımı yapmadan insanlarımıza yardım yapmayı seven insanlarız. Bizler her zaman isteriz ki maddi imkânlarımız daha güçlü olsun da tüm kardeşlerimize sahip çıkalım. Onun için diyorum ki bizlere tüm yardım seven insanlarımız sahip çıksın biz de tüm insanlık âlemine sahip çıkalım. Biz Kızılay olarak çalışmalarımızı gösteriş için değil, Cenabı Allah içindir, bu böyle de bilinmelidir. Burası gönüllü bir kuruluştur. Kimseden karşılık beklemeyip, insanlığın hizmetin de olan bir kuruluş olup, gücünü kendi çalışanlarımızın kendi vicdanından almaktadır. Beni destekleyen bana bu kutsal görevi emanet eden tüm delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Malazgirt Şubesi'nin 2016 yılı Olağan Genel Kurulu toplantısına Eğitim-Sen Malazgirt İlçe Başkanı Erhan Aslan, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhsin Özkahraman, Ak Parti Malazgirt ilçesi Başkan Yardımcısı Maşallah Gönültaş ve delegeler katıldı.

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı

Malazgirt Kızılay’ın Kongresi Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim