• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Malazgirt Hem Müdürlüğü İştişare Toplantısı Yaptı

Malazgirt Hem Müdürlüğü İştişare Toplantısı Yaptı
Muş Malazgirt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen istişare toplantısına, müdürlük bünyesinde acılan 2015-2016 eğitim-öğretim...

Muş Malazgirt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen istişare toplantısına, müdürlük bünyesinde acılan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı YGS ve LYS ücretsiz kurslarında çalışan öğretmenler katıldı.

Halk Eğitim Müdürü Fehim İbek, Malazgirt Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, YGS ve LYS'leri halk eğitim merkezi bünyesinde açtıkları kurslarda öğrencilerin başarı seviyesini yükseltmek için ellerinden gelen çabayı göstermek zorunda olduklarını ifade etti. Bu konuda yaptıkları çalışmaları anlatan İbek, "Bu yıl içerisinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 2015-2016 eğitim-öğretim yılı YGS ve LYS ücretsiz kurslarında görev alan öğretmenlerimizle hem bir tanışma yemeği hem de bir istişare toplantısı yapmak istedik. Siz değerli öğretmenlerimizden rica ediyorum, bir dershane mantığıyla hareket etmemizdir. YGS'ye çok az kaldığı, bu günlere de başarıya ulaşabilmek için çok çalışmalıyız. Siz öğretmenlerimiz sayesinde öğrencilerimiz, inşallah çok yüksek puanlar alarak yüzlerimizi güldürürler" dedi.

Kaynak kitap seçerken çok dikkat edilmesinin altın çizen İbek,"Kurslarımızda öğrencilerimize dağıtacağımız kaynak kitaplar konusunu da sizlerle değerlendirmek istedim. Hangi kaynak kitap öğrencilerimiz için faydalıysa onları getirtelim. Şu yayın bu yayın bizi ilgilendirmez, yeter ki çocuklarımıza faydalı bilgiler versin. Değerli öğretmenlerim sizlerden de bu yıl yapılacak sınavlarda daha çok gayret bekliyorum. (YGS 2016) 13 Mart Pazar yapılacak sınavlarda başarıya ulaşmak istiyoruz. O yüzden siz eğitimcilere çok iş düşüyor" şeklinde konuştu.

Malazgirt Öğretmenevi'nde yapılan istişare toplantısına, Malazgirt Halk Eğitim Müdürü Fehim İbek, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Ali İhsan Barış ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ücretsiz kurslarda görev yapan öğretmenler katıldı.

Malazgirt Hem Müdürlüğü İştişare Toplantısı Yaptı

Malazgirt Hem Müdürlüğü İştişare Toplantısı Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim