• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

Malazgirt Belediyesinden yol yapım çalışması

Malazgirt Belediyesinden yol yapım çalışması
Muş'un Malazgirt Belediyesi, ilçede yol sorununa çözüm üretmek için mahalle aralarında ve okullar bölgesinde başlattığı yol yapım çalışmalarına...

Muş'un Malazgirt Belediyesi, ilçede yol sorununa çözüm üretmek için mahalle aralarında ve okullar bölgesinde başlattığı yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Malazgirt Belediyesi tarafından başlatılan yeni yol açma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Selçuklu Mahallesi'nde bulunan ve ilçenin en büyük üç lisesinin olduğu bölgede Malazgirt Belediyesi ve Başakşehir Belediyesi tarafından kilitli parke taşı yapılıyor. Kardeş belediye yetkilisi Harita Mühendisi Kenan Bozkurt ve ekibinin yaptığı çalışmaları yerinden denetleyen Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, yeni yapılan ve tümüyle kilitli parke taşı olacak yolun bu üç lisede okuyan öğrenciler ve öğretmenlerine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kaymakam Kırlı, "İlçemizin en büyük sorunlarından birinin daha çözüme kavuşması çok güzel bir duygu. Bu okullar bölgesi dediğimiz bölgenin doğru düzgün bir yolu yoktu. Kışın buraya araçlar gelemiyordu. Öğrenciler kış aylarında kardan kapanan yollardan okullarına gitmekte büyük zorluklar yaşıyorlardı. Şimdi çok şükür bu sorunları ortadan kalkacak. Çok yakında bu çok önemli yolumuz faaliyete geçecek ve öğrencilerimiz okullarına rahatlıkla gidip gelebilecekler. Bu okullar bölgesi yolumuzun yapımında bizden desteklerini esirgemeyen kardeş belediyemiz Başkanı Yasin Kartoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlçenin en büyük üç lisesinde okuyan öğrenciler ise, kış aylarında büyük zorluklarla okullarına gitmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. Öğrenciler, "Kaymakamız ve Belediye Başkan Vekilimiz Soner Kırlı'ya çok teşekkür ediyoruz. Bizler kışın okulumuza gidemiyorduk. Gerçekten doğru düzgün bir yolumuz yoktu. Şimdi çok şükür yollarımız kilitli parke taşı ile yeniden yapılıyor. Bu sayede kış aylarında okullarımıza çok rahat gidip gelebileceğiz. Öğrencilerden her zaman desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Soner Kırlı'ya çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Malazgirt Belediyesinden yol yapım çalışması

Malazgirt Belediyesinden yol yapım çalışması

Malazgirt Belediyesinden yol yapım çalışması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim