• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Malatyalı Öğrenciler, Balkan Şampiyonu Oldu

Malatyalı Öğrenciler, Balkan Şampiyonu Oldu
Sırbistan'da düzenlenen Tekvando Balkan Şampiyonası'nda Malatya'yı başarıyla temsil ederek Balkan Şampiyonu olan Battalgazi Spor Lisesi öğrencileri, Malatya...

Sırbistan'da düzenlenen Tekvando Balkan Şampiyonası'nda Malatya'yı başarıyla temsil ederek Balkan Şampiyonu olan Battalgazi Spor Lisesi öğrencileri, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı makamında ziyaret etti.

Balkan Şampiyonası Sırbistan'da düzenlenen finallerde Malatya'yı temsilen katılan Malatya Battalgazi Spor Lisesi sporcuları tekvando branşında turnuvaya damga vurdu. Ayfer Menekşe, Balkan Şampiyonası'nda birinci olup kürsüye çıktı. Ayrıca 23 ile 25 Kasım 2015 tarihleri arasında güreş branşında İstanbul'da düzenlenen ve 13 ülkenin katıldığı Uluslararası Cumhuriyet Turnuvası'nda öğrenciler, ilk 10'a girerek derece elde etti. Tekvando ve güreş branşında derece elde eden sporcular okul idarecileri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, müsabakalarda başarı elde eden öğrencileri tebrik etti. Tatlı, "Malatya'mızın ismini kürsüye taşıyabilmek adına tekvando ve güreş branşlarında ter dökerek bizlere mutluluk yaşatan, bu önemli başarıya ortak olan herkesi gönülden tebrik ediyorum. Bugünlerde farklı branşlarda sportmenlik kuralları içinde sağlığa, birlik ve beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa dayanan ahlaki değerlerle yetişen sporcularımızın elde ettiği bu başarılar, geleceğimizi bu günden kuruyor" diye konuştu.

23-25 Kasım 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve 13 ülkenin katıldığı Uluslararası Güreş Cumhuriyet Turnuvası'nda dereceye ise şu isimler girdi;

"Erdal Doğan 66 kiloda (Grekoromen), Osman Mert 60 kiloda (Serbest), Yakup Banazılı 55 kiloda (Grekoromen), Tolgagan Gündüz 76 kiloda (Grekoromen), Yunus Emre Yoldaş 66 kiloda (Grekoromen), Samet Yavuz 66 kiloda (Grekoromen)."

Malatyalı Öğrenciler, Balkan Şampiyonu Oldu

Malatyalı Öğrenciler, Balkan Şampiyonu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim