• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Malatyalı Boksörlerin Büyük Başarısı

Malatyalı Boksörlerin Büyük Başarısı
Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası'na 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada birbirinden zorlu sporcuları eleyen Malatya adına...

Malatyalı boksörler İzmir'deki şampiyonadan dereceyle kente döndü.

Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası'na 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada birbirinden zorlu sporcuları eleyen Malatya adına yarışan Hatice Akbaş, yıldız kızlar Kategorisinde 46 Kilogramda Türkiye Şampiyonu, Tuğba İpekten Yıldız Kızlar Kategorisinde 52 Kilogramda Türkiye İkincisi, Nurşah Kaya ise yıldız kızlar Kategorisinde 46 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu. İzmir Çeşme'de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada birbirinden zorlu sporcuları eleyen Malatyalı sporculardan Hatice Akbaş Yıldız Kızlar Kategorisinde 46 kilogramda Türkiye Şampiyonu, Tuğba İpekten Yıldız Kızlar Kategorisinde 52 Kilogramda Türkiye İkincisi, Nurşah Kaya, Yıldız Kızlar Kategorisinde 46 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü olmuştu. Alınan bu başarıdan dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye giren Malatyalı boksörler, Hatice Akbaş, Tuğba İpekten, Nurşah Kaya, antrenörleri, Elif Şekerci, Kemal Kargı, Aziz Bayduz ve Boks İl Temsilcisi İhsan Mansur Türkiye Şampiyonasındaki başarılarını İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile paylaştı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ziyaret sırasında bir konuşma yaptı. Fındıklı, "İzmir Çeşme'de yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasına 40 ilden 447 sporcunun yarıştığı şampiyonada sporcularımız kendi kilolarında bir çok Türkiye Şampiyonunu ve Milli Boksörleri eleyerek bileklerinin hakkıyla dereceye girdiler. Bu sayede önümüzdeki günlerde inanıyorum ki bu sporcularımıza Türkiye Boks Federasyonunca Milli Takıma davet edecektir. Sporcularımıza hertürlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımız Hatice Akbaş, Tuğba İpekten, Nurşah Kaya'yı , antrenörlerini, kulüplerini ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı konuşmasının ardından Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular Hatice Akbaş, Tuğba İpekten, Nurşah Kaya'a spor malzemesi yardımında bulunuldu. Malzemelerin dağıtımının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim