• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Malatyalı Bayanların Büyük Başarısı

Malatyalı Bayanların Büyük Başarısı
Bu sezon yer aldıkları Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi 7. Grup'ta başarılı bir yıl geçiren Malatya Bayanlar Spor, yıllardır kapısından döndüğü 2. Lig...

Bu sezon yer aldıkları Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi 7. Grup'ta başarılı bir yıl geçiren Malatya Bayanlar Spor, yıllardır kapısından döndüğü 2. Lig için bu kez iddialı.

Oynadığı 18 karşılaşmada sadece 2 kez mağlup olarak 48 puan toplayan Malatyalı bayanlar adını son 16 takımın arasına yazdırdı. Play-Off'ta 8 gruptan ilk iki sırada yer alan 16 takım arasından son 4'e kalabilme mücadelesi verecek Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 20 Nisan'da çekilecek kurayla bir başka grubun ikinci sıradaki takımıyla karşılaşacak. O elemeyi geçtiği takdirde bu kez final maçına çıkacak Malatyalı bayanlar, kazanması halinde 2. Lig'e çıkacak. Geçtiğimiz hafta normal sezonu bitiren Malatya Bayanlar Spor, antrenman sayılarını haftada ikiye düşürerek, hem dinlenip hem de Play- Off öncesi güç depoluyor.

-"MALATYA'NIN ADINI BAŞARIYLA TEMSİL ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Nisan sonunda yapılması beklenen Play-Off müsabakalarından önce en az 1 haftalık kamp süreci yaşamak isteyen Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nde Başkanı Doğan Çelebi, bu konuda Malatya kamuoyundan destek istedi. 2. Lig'e ilk kez bu kadar yaklaştıklarını belirten Çelebi, "Bu yıl her şey istediğimiz gibi geçti. Sezonu lider bitirdik ve şimdi Play-Off'a odaklandık. Sakat oyuncularımızın düzelmesini bekliyoruz. Hazırlıklarımızı biraz rölantiye aldık. Maçların başlamasına 3 hafta gibi uzun bir süre var. Ancak son haftayı daha yoğun ve kamp yaparak geçirmek istiyoruz. Kimseden para pul istemiyoruz. Malatya'nın adını başarıyla temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu noktada artık son aşamaya geldik. İş adamlarımız kurumlarımız ya da belediyelerimiz bize Malatya'da ya da başka bir ilde kamp yapacak fırsatı sağladıkları takdirde Play-Off'tan da başarıyla çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim