• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı
Battalgazi Belediyesi tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen kayısı, güvenlik güçlerine...

Battalgazi Belediyesi tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderilen kayısı, güvenlik güçlerine ulaştı. Operasyon bölgesindeki Yüzbaşı Ahmet Eren, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve esnafa göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesi tarafından Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine iki ton kayısı gönderildi. Kayısıların gönderilmesi sırasında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatyalı esnafın duyarlılığına dikkat çekerek, "Kültür ve Sosyal işlerdeki arkadaşlarımız ve esnaf arkadaşlarımız bir duyarlılık örneği göstererek Malatya'da ürettikleri ve Malatya ile müsemma olan kayısı üreticileri oradaki güvenlik kuvvetlerimize böyle bir jest yapma gereği duymuşlardır. Bu hareket şu mesajı içeriyor; burada Malatyalı hemşehrilerimizin gösterdiği hassasiyet ülkemizin milli birlik ve beraberliğine göstermiş olduğu hassasiyettir. Oradaki güvenlik kuvvetlerimizin arkasında olduğumuzun bir göstergesidir. Güvenlik güçlerimize, terörle mücadelede başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Operasyon bölgesindeki komutanlardan Yüzbaşı Ahmet Eren, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ve Malatyalı esnafın gösterdiği duyarlılığa dikkat çekerek, "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan başta olmak üzere Malatyalı esnaf abilerimiz göndermiş, hem polis hem de asker arkadaşlara burada terörle mücadele ettikleri için. Tabi şair diyor ya "bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır." Biz böyle Türk milleti arkamızda olduğu sürece polisi ile askeri ile bu vatan için, bu bayrak için daha nice şehit vermeye hazır olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Tekrar bu malzemeleri bize gönderen milli birlik duygusunu, kurtuluş savaşı mücadelesindeki duyguyu bize yaşatan belediye başkanımıza ve tüm Malatyalılara sizlerin adınıza teşekkür ediyoruz ve hepsine saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

Öte yandan terörle mücadele eden asker ve polisler için Malatya'dan 4 ton meyve ve sebzede bölgeye gönderildi.

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı

Malatya’dan Gönderilen Kayısı Güvenlik Güçlerine Ulaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim