• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malatya'da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malatya'da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tören öncesi makam koltuklarına oturan çocuklar, kutlamalar sırasında da protokolde yerlerine aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilk etkinlikler protokol makamlarında gerçekleştirildi. Vali Süleyman Kamçı makamını Fırat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Osman Esat Moran'a, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün, Başkanlık makamını Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Kerem Bağlan'a sembolik olarak devretti.

Fırat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Osman Esat Moran, 23 Nisan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yıldönümü olduğunu, bugünü Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine ve dünya çocuklarına armağan ettiğini söyleyerek projeleri hakkında bilgi verdi.

Moran, "Tarım alanında bir projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Malatya havasıyla, suyuyla çok güzel bir şehir. Fakat hala susuz tarım arazilerimiz var. Bunları sulamak için onlara en yakın baraj, göl ve benzeri suların getirilip yer altından su damlama sistemiyle sulanması ve aynı zamanda çiftçilere maddi destek sağlamayı düşünüyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Kerem Bağlan, Malatya'nın güzel bir görünüme kavuşması için bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, "Malatya'yı daha ileri noktalara taşımak, Malatyalılara en güzel hizmetleri yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bugüne kadar yapılan hizmetleri daha da ileri noktalara taşıyacağım" diye konuştu.

Kerem Bağlan konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanını telefonla arayarak, çeşitli talimatlar verdi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene Vali Süleyman Kamçı, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun, 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Emin Ayık, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdulkadir Gündem, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldılar. Temsili yönetici çocuklar da, protokolde kendilerine ayrılan koltuklarda oturdular.

Törende öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi.Cihan

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Malatya’da Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim