• BIST 9530.47
  • Altın 2475.487
  • Dolar 32.4663
  • Euro 34.8424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Malatya Yeşilyurtspor, Belen Belediyespor Maçına Hazır

Malatya Yeşilyurtspor, Belen Belediyespor Maçına Hazır
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü oynayacağı Belen Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor, Pazar günü oynayacağı Belen Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Geçtiğimiz haftayı Elbistan Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Malatya Yeşilyurtspor, 18. hafta mücadelesinde sahasında Belen Belediyespor'u ağırlayacak. Yeşiltepe 3 Nolu sahada Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yapılan son antrenmana takımın tamamı katılırken, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Antrenman sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan defans oyuncusu Talat Akça ve orta saha oyuncusu Ahmet Yazıcı, kalan maçlarda en iyi sonuçları elde etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Her maça galibiyet için çıktıklarını söyleyen Ahmet Yazıcı, "Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini de alıyoruz diye düşünüyorum. Her maça kazanmak için çıktığımızdan, olaya maç maç bakıyoruz. Böyle düşündüğümüz için de bizim açımızdan hiçbir maçın bir diğerinden farkı yok. Her maça aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Böyle devam edersek daha iyi olacağını düşünüyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız da oldu. Çok samimi ve sıcak bir ortam var. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bu şekilde devam edersek önümüzdeki yıl için güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Bir kere kulüp içerisinde dayanışma çok iyi. Her şey bir profesyonel kulüpte olması gerektiği gibi devam ediyor. Biz de genç oyuncular olarak, bu durumdan faydalanıp daha iyi yerlere gelebilmek için elimizden geleni yapmalıyız" dedi.

TALAT AKÇA: "PROFESYONEL BİR ORTAM VAR"

Defans oyuncusu Talat ise yaptığı açıklamada, "Geçen hafta aldığımız iyi bir galibiyet var. Bence çok iyi oynadık. Bu haftada zor bir maç bizi bekliyor. Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Belki bir şampiyonluk iddiamız yok gibi görünebilir ama ligi de bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. Takımda çok iyi bir birliktelik var. Ben de devre arasında dahil oldum takıma. Çok iyi bir arkadaşlık var. Teknik heyet olsun, yönetim olsun gerçekten çok iyi bir birliktelik var. Profesyonel bir ortam var. Bu şekilde devam ederse sonuçta güzel olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

Malatya Yeşilyurtspor, Belen Belediyespor Maçına Hazır

Malatya Yeşilyurtspor, Belen Belediyespor Maçına Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim