• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Malatya Tanıtım Platformu Yönetimi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Tanıtım Platformu Yönetimi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti
Malatya Tanıtım Platformu Başkanı Murat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Malatya Tanıtım Platformu Başkanı Murat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Malatya Tanıtım Platformu Başkanı Murat Karaca ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fendoğlu, Hasan Özgül, Osman Avşar, Mercan Sarı, Kubilay Sezen ve Taner Önal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Tanıtım Platformu Başkanı Murat Karaca, Malatya Tanıtım Platformu hakkında bilgiler vererek, "Ziyaretimizin amacı Malatya'ya gelen yerli ve yabancı turist sayısını arttırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Battalgazi Belediye Başkanımız sürekli bizlere destek veriyorlar. Malatya'nın ve kayısının hak ettiği yere gelmesi için belediyelerimizden destek taleplerimiz oluyor. Ciddi bir çalışma içerisindeyiz" şeklinde konuştu. Battalgazi Belediyesi'nin EXPO 2016 Antalya'da profesyonel bir tanıtım yaptığını belirten Karaca, "Battalgazi Belediyesi'nin kurmuş olduğu o platform çok iyiydi. Battalgazi'nin tarihi değerlerini ön plana çıkaran bir sunum yapıldı. Tanıtım işi aslında çok perspektifli bir iş. Yani tek alandan baktığınız zaman çok başarılı olamıyorsunuz. Ama ilçelerin önemli noktalarını belirleyip, güçlü yanlarını belirleyip, onların üzerinden tanıtımı gerçekleştirdiğiniz zaman ciddi başarılar elde edilebiliniyor" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı belediyecilik vurgusu yaptı. Gürkan, "Sivil toplum örgütlerinin, meslek örgütlerinin, dernek ve sendikaların, kanaat ve yerel önderlerin görüş ve önerileri bizim için önemlidir ve anlamlıdır. Malatya Tanıtım Platformu, Malatya'nın tanıtılmasında, değerlerinin öne çıkarılmasında büyük çaba ve gayret gösteriyor. Bizler de belediye olarak Malatya'nın tanıtılması ve Malatya'nın Türkiye'de ve yurt dışında hak ettiği yere ulaşması noktasında üzerimize düşen sorumluluğun bilinci içerisindeyiz. Kendilerine yardımcı olmak noktasında imkanlarımız ölçüsünde her türlü desteği Malatya Tanıtım Platformu'na vermeye gayret edeceğiz. Netice itibariyle Malatya hakikaten geçmişte Anadolu'yu anayurt yapan yerin adıdır. İnsanlık medeniyetinin ilk başladığı yer Malatya toprağıdır" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim