• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Malatya Kariyer Günleri Devam Ediyor

Malatya Kariyer Günleri Devam Ediyor
İnönü Üniversitesi ve Miad işbirliği ile periyodik olarak sürdürülen Malatya Kariyer Günleri devam ediyor.

İnönü Üniversitesi ve Miad işbirliği ile periyodik olarak sürdürülen Malatya Kariyer Günleri devam ediyor.

İnönü Üniversitesi Ahmet Yesevi Salonu'nda düzenlenen etkinliğin bu bölümüne Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nahit Bozatlı ile Aktüel Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Osman Güldaş konuk oldu.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ev sahipliğinde yapılan kariyer günlerinde işadamları yaşamlarını ve iş tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Cafer Mum, İ.İ.B. Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Tikici, öğretim üyesi ve davetliler ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte ilk olarak konuşan Adnan Osman Güldaş, hayalindeki hedeflerini daha çocuk yaşlarda belirlediğini ve o doğrultuda azimle çalışarak hedeflerine ulaştığını söyledi. Güldaş "Süper güçler süper zekalı çocukları destekliyor ve bir şekilde kendi ülkelerinde çalışmaya ikna ediyor. Ülkemizin de buna önem vermesi lazım" dedi.

Bozatlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nahit Bozatlı'da deneyimlerini paylaştıktan sonra "Proaktif olun. Parayı birinci sıraya koymayın. Gönlünüzü dinleyin ve çok çalışın. Sekiz saat sendromunu unutun. Bu ülkenin buna ihtiyacı var. Dürüst olup iyi çalıştığınız sürece dünyanın bütün sermayesi sizin. Kendinize güvenerek çalışırsanız buradaki yatakhaneden bile bir dünya devi çıkarabilirsiniz" diye konuştu.

Kariyer Günleri etkinliği çerçevesinde Malatya'ya giden işadamları yaptırdıkları okulları da ziyaret ederek, idarecilerden eksiklikler hakkında bilgi aldılar. İşadamları bilgisayar ve konferans salonunun yenilenmesi taleplerini karşılamak için çalışmaları başlattılar.

Miad üyesi işadamları Ali Nahit Bozatlı ve Adnan Osman Güldaş etkinlik çerçevesinde daha sonra Malatya Valisi Süleyman Kamçı, İnönü Üniversitesi Rektörü Çelik ve MİAD Konukevini de ziyaret ettiler.

Malatya Kariyer Günleri Devam Ediyor

Malatya Kariyer Günleri Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim