• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda Küçükçekmeceli kadınlar, diyet ve güzellik konularında bilgilendirildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda Küçükçekmeceli kadınlar, diyet ve güzellik konularında bilgilendirildi. Kozmetikte güvenilir ürünleri tercih etmek gerektiğine vurgu yapan Eczacı ve güzellik uzmanı Esin Ergin, "Makyaj yapan bir kadın ömrü boyunca 3 kg ruj yiyor" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Atakentli kadınlara özel bir program düzenledi. Programda diyet ve güzellik konularında kadınlara önemli bilgiler verildi. Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi'nde Atakent Dergisi'nin işbirliğiyle gerçekleşen programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır ve çok sayıda Atakentli kadın katıldı.

"SÖZDE DEĞİL ÖZDE SAVUNMAK ÖNEMLİ"

Programda söz alan Başkan Temel Karadeniz, katılımcıların kadınlar gününü kutlayarak, "İki tane kız evladım oldu. Hiçbir zaman neden erkek evladım olmadı demedim. Kızlarımı çok seviyorum. Dışarıda kadınlara herkes çok kibar davranır. Önemli olan evde nasıl davrandığıdır. Herkesin kadınlar söz konusu olunca dişe dokunur işler yapması gerekiyor. Ben diş hekimiyim ve dişe dokunur işler yapabilirim. Sözde değil özde kadınları savunmak önemli. Bu konuda da sizlerden yardım bekliyorum. Diğer mahallelerin kadınlarıyla irtibata geçin, onlara yardım elinizi uzatın" dedi. Programda kadınlarla sohbet eden Başkan Karadeniz, konuklara ve katılımcılara gül hediye etti.

"MEDYADA ÇIKAN İLAÇLARA VE DİYETLERE KANMAYALIM"

Etkinlikte bir sunum gerçekleştiren diyetisyen Nafikan Turan ise, kadınları medyada ve internette dolaşan zayıflama çayları ve ilaçları konusunda uyardı. Turan, "Reklamlara kanmayalım. Bu ilaçları ya da çayları içen insanlar ölebiliyor. Obezite tedavi edilmesi gereken bir sağlık sorunudur. Popüler diyetlere de kanmayalım. Herkesin diyeti kendine özel olmalıdır" diye konuştu.

"MAKYAJ YAPAN BİR KADIN ÖMRÜ BOYUNCA 3 KG RUJ YİYOR"

Eczacı ve güzellik uzmanı Esin Ergin de kozmetikte güvenilir ürünler tercih etmek gerektiğinden bahsederek, "Gazetede okuduğuma göre piyasada bulunan kozmetik ürünlerinin yüzde 95'i sahte. Bu nedenle aldığımız ürüne çok dikkat etmeliyiz. Vücut jelleri, kişisel bakım ürünleri, aklınıza ne gelirse güvendiğiniz ürünü alın. Makyaj yapan bir kadın ömrü boyunca 3 kg ruj yiyor. Unutmayın ağır metaller karaciğerde kalıyor" dedi.

Program sonunda Türkiye'nin ilk klasik kadın orkestrası Feminİstanbul Grubu sahne aldı. Etkinlikte ayrıca, Küçükçekmece Halk Eğitim Merkezi ahşap boyama ve Asuman Savruk kadın resimleri sergileri de ziyaretçilerle buluştu.

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

"Makyaj Yapan Bir Kadın Ömrü Boyunca, 3 Kg Ruj Yiyor"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim