• BIST 9679.8
  • Altın 2488.902
  • Dolar 32.4132
  • Euro 34.4178
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 15 °C

MAKÜ Öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

MAKÜ Öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı kapsamında Cumhurbaşkanı...

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor.

İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında 12 Mart Cumartesi günü üniversitelerinde düzenlenecek olan Mehmet Akif Ersoy'u anma programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında katılmasını bekleyen öğrenciler, bakayrıntı.com'um sokak röportajlarına konuştular öğrenciler, üniversitede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söylediler.

"CUMHURBAŞKANIMIZI GÖRMEK İSTİYORUZ"

Üniversitede çeşitli bölümlerde okuyan öğrenciler Bakayrıntı.com isimli sitenin Üniversite içerisinde gerçekleştirdiği "Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde Okumak Nasıl Bir Duygu ve 12 Mart'ta Kimi Görmek İstersiniz?" konulu röportajlara katıldılar. 12 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek istediklerini söyleyen öğrenciler, "Burdurluyum, kendi memleketimde okumak güzel bir duygu. Üniversitemi seviyorum. İyi bir nesil yetişiyor. Cumhurbaşkanımız gelirse çok mutlu oluruz. Okulumuz güzel bir yere kurulmuş. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde okumak çok gurur vericidir" dediler.

"BURADA EĞİTİM ALMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"

Üniversitenin gelecek nesiller için çeşitli avantajları olduğunu kaydeden öğrenciler, düşüncelerini "Temiz bir şehirde yaşıyoruz. Fakültelerimiz giderek büyüyor. Üniversitemizin sosyal ortamı çok iyi. Burada yaşamaktan ve eğitim almaktan mutluluk duyuyorum. Buraya gelmeden önce Burdur'u bilmiyorduk. Şimdi gelince gördük. Ve çok sevdik. Ben buraya üniversitenin Mehmet Akif Ersoy adını taşımasından dolayı geldim. 12 Mart'ta Cumhurbaşkanımızı okulumuzda görmeyi çok istiyorum. İstiklal Marşımızın yazarının adını taşıyan okula okumak çok gurur verici. Asımın nesli olmak güzel bir duygu. Asımın nesli olarak cumhurbaşkanımızı aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyarız" şeklinde dile getirdiler.

MAKÜ Öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

MAKÜ Öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

MAKÜ Öğrencileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim