• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Makbule Çak Anaokulu Açıldı
Küçükçekmece'de hayırsever bir kişi tarafından yaptırılan Makbule Çak Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Küçükçekmece'de hayırsever bir kişi tarafından yaptırılan Makbule Çak Anaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Türkiye'de okullara molotof kokteyl atmaya çalışan kötü bir zihniyet de var. Ancak devletimiz ve milletimizle el ele vererek bunu da yeneceğiz" dedi.

Küçükçekmece'nin hayırsever işadamlarından Şahap Çak ve eşi Nermin Çak'ın merhum anneleri adına yaptırdığı Makbule Çak Anaokulu'nun açılışı, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Söğütlüçeşme İlköğretim Okulu'nun bahçesinde gerçekleşen açılış törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Şahap Çak ve eşi Nermin Çak başta olmak üzere çok sayıda öğrenci katıldı.

"SOKAKTA POLİSE MOLOTOF ATMAYAN GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ"

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından söz alan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece'de ikinci anaokullarını açan Şahap ve Nermin Çak'a teşekkür ederek, "Çocuklarımızın okul öncesi eğitiminden en iyi şekilde yararlanabilmesini istiyoruz. Dünyanın her yerinde rekabet edebilecek, donanımlı gençler yetişebilsin istiyoruz. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi muasır medeniyetler seviyesini ancak bu şekilde yakalayabiliriz. Sokakta polise molotof kokteyl atmayan bir neslin inşası, üç yaşında kardeş yapılan bir neslin inşasıyla olur" dedi.

"DEVLET VE MİLLET EL ELE VERECEK"

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de ilçede yaptıkları okullar için Çak çiftine teşekkür ederek, "Gururluyuz, çünkü devlet ve millet iş birliğine bir defa daha şahit oluyoruz. Devletimiz çok büyük okullar yapabilir ancak milletimizin yaptığı bu okullara da ihtiyacımız var. Üzülerek ifade ediyorum ki Türkiye'de okullara molotof kokteyl atmaya çalışan kötü bir zihniyet de var. Ancak devletimiz ve milletimizle el ele vererek bunu da yeneceğiz" diye konuştu.

"VATANA, MİLLETE HAYIRLI BİREYLER OLACAKSINIZ"

Hayırsever iş adamı Şahap Çak ise yaptığı konuşmada çocuklara seslenerek, "Çok şanslısınız ki ülkenin güzel bir yerinde güzel bir okulda okuyorsunuz. Eminim ki hepiniz eğitiminizi başarılı bir şekilde tamamlayarak devlete, millete yararlı bireyler olacaksınız" dedi. Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek anaokulunun açılışı yapıldı. Kaymakam Kaya ile Başkan Karadeniz, Şahap Çak ve eşi Nermin Çak'a teşekkür plaketi ve hediye takdim etti.

ÖZEL EĞİTİM SINIFI AÇILIŞI YAPILDI

Anaokulu öğrencilerinin şiir okumasıyla devam eden açılış programında, Sultan Murat Ortaokulu öğrencileri Gaziantep yöresi halk oyunuyla büyük alkış aldı. Açılış sonunda ise hayırsever iş adamı Şahap Çak ve eşi Nermin Çak adına okul bahçesine fidan dikildi. Anaokulu açılışından sonra ise Söğütlüçeşme İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Makbule Çak Anaokulu Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim