• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti
Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bilecik ve Osmaneli Ziraat Odaları Başkanlıkları ve Doğa ve...

Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bilecik ve Osmaneli Ziraat Odaları Başkanlıkları ve Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Bilecik'in yeşilliğine "Çocuk ve Gelecek" projesi katkıda bulundu.

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan "Çocuk ve Gelecek" konulu proje kapsamında, Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ile birlikte birçok meyveye ait 50'ye yakın fidan dikildi. Karasu Gençlik ve Yaşam Adası'nda toplanan çocuklar Başkan Selim Yağcı'nın makam otomobilini görünce, Başkan Yağcı'ya hücum edercesine koşarak sarıldılar. Bu sırada dengesini kaybeden Yağcı, düşmekten son anda kurtuldu. Çocuklarla bir yumak haline gelen Yağcı, "O Bilecik" diyerek tezahürat yaptılar. Daha sonra Sevgi Evlerinde kalan bir öğrenci Başkan Yağcı'ya pet şişeden yaptığı kalemlik hediye etti. Programa öncesi İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise, çocuklarla çimenlerin üzerinde oturarak sohbet etti.

"BU PROJE İLE EXPO 2016 ANTALYA ORGANİZASYONUNA KATILMA HAKKI ELDE ETTİK"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile gerçekleştirdikleri fidan dikiminde, yeşil şehirler kategorisinde gelecek ve çocuk konulu proje ile Expo 2016 Antalya organizasyonuna katılma hakkı elde ettiklerini belirterek, projenin gerçek teması olan gelecek ve çocuk konusundaki aşamayı gerçekleştirme, örnek oluşturma konusunda, sevgi evleri ve iş okullarındaki öğrencilerle program gerçekleştirdiklerini kaydetti.

'DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN YEŞİL BİR DÜNYA BIRAKMAMIZ GEREKİYOR'

Belediye Başkanı Selim Yağcı, hem geleceğin hem de geleceği inşa edecek olan gençlerin önemine vurgu yaparak, bu projeyi gerçekleştirmekten, mermer atık alanının doğa harikası, insanlara ve gençlere hizmet edecek bir ortam haline getirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha güzel yarınlar, daha güzel çevre ve gelecek nesiller için şimdiden gençlerin yaşam alanlarını düzenleme konusunda şehirdeki tüm kamu kurumu yöneticileriyle el ele gönül gönüle verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

'Bugün özel ve güzel bir projeyi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Gelecek ve Çocuk konulu proje kapsamında öğrencilerimizle birlikte fidan diktik. Kuruluş, diriliş ve kurtuluşun beşiği Bilecik'te birbirinden güzel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün, projenin Çocuk ve Gelecek temasını da işleyerek, bu anlamda bir örnek oluşturduk. Gerçekten hem geleceğimiz çok önemli. Geleceğimiz içinde geleceğimiz inşa edecek çocuklarımız çok önemli. Bu anlamda bu projeyi gerçekleştirmekten, daha önce ağır mermer sanayisinin bulunduğu bir alanı yeşillik ve insanların nefes alabileceği bir mekan haline getirmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnşallah daha güzel yarınlar için daha güzel çevre diyoruz. Bu anlamda emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ediyorum.'

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız'ın fidan dikimi hakkında kısa bilgi vermesiyle başlayan etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer protokol üyeleri, çocuklarla birlikte fidanları dikerek, can suyu vermesiyle son buldu.

Bilecik Belediyesi Vadipark'ta gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan, Bilecik Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan, öğrenciler katıldı.

Öte yandan çocuklar Başkan Yağcı'ya giderken de sarılarak "Seni Özleyeceğiz" dediler.

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Makam Arabasını Gören Çocuklar Başkana Adeta Hücum Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim