• BIST 9778.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

"Mahmut Uslu bana küfür etti"

"Mahmut Uslu bana küfür etti"
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman,Fenerbahçe Ülker maçı sonrası,Mahmut Uslu'nun kendisine küfrettiğini ileri sürdü.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisine küfrettiğini iddia etti. Maçtan sonra basın toplantısında konuşan Ataman, teknik analizden sonra yaşananlara değindi.

Ataman, holigan taraftarların kötü sözlerine engel olunamadığını belirtirken, en çok üzüldüğü şeyin, daha önce birlikte de çalıştığı Mahmut Uslu'nun kendisine  küfretmesi olduğunu ifade etti.

Ergin Ataman, daha önce Ülkerspor'da birlikte çalıştığı  Ülker grubunun başındaki Murat Ülker'in bu tür olaylara izin vermesine üzüldüğünü de kaydetti.

"KENDİMLE YAPTIKLARIMLA VE TÜRK MİLLİ TAKIMI'NI ÇALIŞTIRMAKTAN GURUR DUYUYORUM"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendilerinin istememesi durumunda Ataman'ın A Milli Takım'ın başında kalamayacağı yönündeki açıklamalarına da değinen tecrübeli teknik adam, "Türk'üm ve Türk Milli Takımı Başantrenörlüğünü hiçbir şartım olmadan, kayıtsız şartsız, Türk milletine ve ülkeme hizmet etmek için kabul ettim. Bugüne kadar hem Türk takımlarında hem de Avrupa takımlarından sayısız başarım var. Kendimle yaptıklarımla ve Türk Milli Takımı'nı çalıştırmakla gurur duyuyorum. Play-off serisinin bittiğinin ertesinde milli takım kadrosunu açıklayacağım. Burada acı olan taraf, böylesine bir gerginliğin içine Türk Basketbol Milli Takımı'nın alet edilmesi" dedi.

"HUKUKİ İŞLEM BAŞLATTIK"

Aziz Yıldırım ile ilgili hukuki işlemleri başlattıklarını belirten Ergin Ataman, "Türkiye, bir hukuk devleti. Türkiye Cumhuriyeti'ni Aziz Yıldırım değil, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türk sporunu da Gençlik ve Spor Bakanımız ve federasyonlar yönetiyor. Bunun kararını onlar verir. Kendi fikridir, fikirlere saygı duymamak olmaz. Fikirlerine saygılıyım ama söylemlerine saygı duymuyorum. Onun için de gereken hukuki işlemleri başlattık. Bundan sonra hukuk yoluyla mücadele edeceğiz" ifadesini kullandı.

"ŞAMPİYON YİNE BİZ OLACAĞIZ"

Ataman, 3-2 geride bulunmalarına rağmen seri sonunda şampiyon olacaklarını iddia ederek, "Seri başladığından beri söylediğim şeyi tekrar söyleyeceğim. Benim ortamı gerdiğimi dile getiriyorlar. Şu anda 3-2 gerideyiz. Pazartesi günü 3-3 yapacağız. Ondan sonra şampiyon yine biz olacağız. Türkiye'de iddialı olmak, basketbola bu kadar sevgiyle bağlı olmak suçsa o zaman hukuk da bunun kararını verecektir. Şu anda Fenerbahçe'de oynayan, onlarla çalışmaktan mutlu olduğum ve milli takımda çalışacağım isimler var. Hepsinin de gözlerinden öpüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

SİNAN: HAKLI BİR GALİBİYET ALDILAR

Sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncusu Sinan Güler ise "Maçın başından itibaren Fenerbahçe temposunu kabul ettirdi ve haklı bir galibiyet aldı" dedi.

IZQUIERDO: HER ZAMAN OBRADOVIC PATRONDUR
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'in cezası nedeniyle basın toplantısına katılan yardımcı antrenörü Jose Maria Izquierdo Ibanez, oyuncularını kutladı. Sahada çok güzel bir basketbol atmosferi olduğunu belirten ve bunun için taraftarlara teşekkür eden Ibanez, verdiği kararlarla ilgili bir soru üzerine, "Kenarda ben yer aldım ama her zaman Obradovic patrondur" diye konuştu.

Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Bo McCalebb de kendi açılarından güzel bir maç oynandığına değinerek, "Şu anda avantajı ele aldık. Şampiyonluğa bir maçımız kaldı" dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim