• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Mahmut Kösemusul “Nitelikli Göç İçin Hep Birlikte Çalışacağız”

Mahmut Kösemusul “Nitelikli Göç İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetimini İnsan Hakları Başkanlığı'nda kabul eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili...

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetimini İnsan Hakları Başkanlığı'nda kabul eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, "Sakarya'mızın ekonomik gelişimi yeni göçleri de beraberinde getirecek. Belediye Başkanlarımız, iş dünyamız ve akademisyenlerimizle birlikte çalışacak, şehrimizi nitelikli göç için hazırlayacağız" derken Başkan Kösemusul, "Sanayi çalışmalarımızla OSB'lerde istihdam sayımız 90 bine yükselecek. Nüfusumuz artacak. Dikkatli planlarla gelişen Sakarya'ya hazır olacağız." dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ü AK Parti Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletti.

SATSO çalışmalarını Genel Başkan Yardımcısı Üstün ile paylaşan Başkan Kösemusul, "Sakarya'mız potansiyeli ile paydaşlarımızla birlikte hayata geçirdiğimiz çalışmalarla inşallah Türkiye'nin önümüzdeki dönemde yıldız şehirlerinden biri olacak. Sanayi çalışmalarımızla OSB'lerde istihdam sayımız 90 bine yükselecek. Nüfusumuz artacak. Kaliteli eğitim ve nitelikli istihdam çalışmalarımızı artırdık. Kalifiye elemana ve nitelikli bir maaş politikasına ihtiyaç duyan sektörler için hazırlık yapıyoruz. Bu sektörlerin en başında otomotiv sektörü geliyor. Bakanımız Fikri Işık'ın ifadesiyle şehrimiz otomotiv üssü olacak. İş dünyası olarak dikkatli planlarla gelişen Sakarya'ya hazır olacağız." diye konuştu.

SATSO Heyetine ziyaret için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Üstün, Sakarya'nın her bölgesinin gelişime açık olduğunu vurguladı. Sanayi çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini ve iş dünyasına destek verdiklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Üstün, Sakarya'yı büyümeye her anlamda hazırlamak gerektiğinin altını çizdi. Üstün, "SATSO Başkanımızın bildirdiği gibi şehrimizin büyüme hızı artacak. Geleceği çok iyi planlayacağız. Sakarya'mızın ekonomik gelişimi yeni göçleri de beraberinde getirecek. Belediye Başkanlarımız, iş dünyamız ve akademisyenlerimizle birlikte çalışacak, şehrimizi nitelikli göç için hazırlayacağız. Tarıma daha fazla önem verecek, daha hassas olacağız. Planlara uyacak, sosyal çalışmalara daha fazla ağırlık vereceğiz İş dünyamıza desteğimiz sürecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim