• BIST 9524.59
  • Altın 2495.454
  • Dolar 32.5969
  • Euro 34.7691
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı
Burdur merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Adnan Altınkurt, mahallede yaşanabilecek olayları engellemek amacıyla hayırseverlerin desteği ile güvenlik...

Burdur merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Adnan Altınkurt, mahallede yaşanabilecek olayları engellemek amacıyla hayırseverlerin desteği ile güvenlik kamera sistemi kurdu.

Burdur-Isparta Karayolu kenarındaki mahallede hırsızlık ve benzeri olayların yaşanmasını engellemek ve yaşanan olayları kaydetmek amacıyla dörtyol ve sokaklara 9 tane güvenlik kamerası yerleştirdiklerini dile getiren Mahalle Muhtarı Adnan Altınkurt, güvenlik kamerası sisteminin Burdur Polisi'ne de kolaylık sağladığını dile getirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNİN FİKRİNİ ALDI

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde genellikle bahçeli evlerin olduğunu ve mahalle sakinlerinin küçükbaş beslediğini anlatan Muhtar Altınkurt, "Bizim mahallemiz, kenar mahalle olduğu için hırsızlık olayları bayağı yaşanıyor. Kiminin motoru, kiminin beslediği küçükbaş hayvanlar çalınıyor. Burada bazı yerlerde güvenlik kameraları var fakat küçük olduğu için yetersiz geliyor, düşük kaliteli görüntüler oluyor. Mahalle halkıyla konuştuk, vatandaşlarımız fikirlerini aldık, "muhtarım gerçekten çok iyi olur" diye fikirlerini paylaştılar. Ben bu işe giriştim" dedi.

"9 KAMERA İÇİN 13 BİN 500 TL TOPLADI"

Güvenlik kamera sistemini kurmak için hayırseverlerin ve bağışçıların desteğini alan Muhtar Altınkurt, 13 bin 500 TL toplayarak, 9 adet kamera aldıklarını söyledi. Hayırseverlerin bir kısmının bin TL destekte bulunduğunu dile getiren Muhtar Altınkurt, "Bazı hayırsever işadamlarından, bizim mahalledeki işadamlarından da destek veren oldu. Hali vakti yerinde olanlardan başladık, bin TL, 500 TL gibi, 50 TL'den düşük para almadık. Hepsi toplam 13 bin 500 TL'ye mal oldu" diye konuştu.

BURDUR POLİSİ TEŞEKKÜR ETTİ

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşanacak olumsuz bir olay halinde vatandaşın Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne kamera görüntüsünün incelenmesi için başvurabileceklerini dile getiren Muhtar Altınkurt, Burdur Emniyet Müdürlüğü'nün kendisine duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Muhtar Altınkurt, aynı çalışmayı bütün mahallelerin yapabileceğini ve böylece il merkezinde güvenliğin daha kolay sağlanacağını sözlerine ekledi.

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Mahallesini Güvenlik Kamerasıyla Donattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim